Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

H Ορθόδοξη Εκκλησία στο πλευρό των εκατοντάδων Ελλήνων Πολυτέκνων!

Η Ορθόδοξη Εκκλησία - το αναπόσπαστο στήριγμα των Ελλήνων της ανθρωπότητας - στήριξε αποκλειστικά περίπου 300 πολύτεκνες οικογένειες Ελλήνων και 1480 προστατευόμενους Έλληνες εκτός συνόρων, με χιλιάδες παιδιά Ελληνόπουλα, που ζούνε σε συνθήκες φτώχειας!
 Το πρόγραμμα περιλάμβανε διανομή δεμάτων τροφίμων και θα εξακολουθήσει να πραγματοποιείται σε μηνιαία βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!  Την ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος  Β’.  Σε συνάντηση  που είχε ο Αρχιεπίσκοπος  με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών κ. Βασίλειο Θεοτοκάτο (& Πρόεδρο της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων),  τον Διευθυντή της ΕΠΑ κ. Χαράλαμπο Παύλο ( & Διευθυντή της ΑΣΠΕ) και μέλη της ΕΠΑ , οι οποίοι συνεχάρησαν τον Μακαριώτατο, δόθηκε η δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ελλείψεις των πολυτέκνων και τις ανάγκες τους! Παρουσία  του Αρχιεπισκόπου και στελεχών της Ένωσης Πολυτέκνων Αθηνών, ήταν και ο  Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής»  κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας!
 Επίσης ο Πρόεδρος της ΕΠΑ κ. Βασίλειος Θεοτοκάτος στην προσωπική του ανακοίνωση προς την αρχιεπισκοπή μίλησε για αυτήν την σωστή αντιμετώπιση του θέματος και έδωσε συγχαρητήρια στην αρχιεπισκοπή λέγοντας πως έτσι πρέπει να πράττει κάθε αρμόδιος Ελληνικός Φορέας πάνω από όλα, για το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους!
 Συγκινητική η στιγμή, αυτή της πολύτεκνης μητέρας που βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή με τα οκτώ παιδιά της και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την πρωτοβουλία της Αποστολής και την στήριξη στις πολύτεκνες οικογένειες που έχουν περισσότερη ανάγκη για φροντίδα.
Συγχαρητήρια κι από εμάς στην Εκκλησία της Ελλάδας και τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο! Τέτοιες πρωτοβουλίες χαίρουν μόνο θετικών αποδοχών!