Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η σχέση μεταξύ ζώων και ανθρώπου στην αρχαιότητα, έρευνα του καθηγητή κ. Νικολάου Σταμπολίδη

1,2. Η πιθοταφή του εφήβου και δίπλα ο σκύλος του όπως βρέθηκαν στη νεκρόπολη της Ελεύθερνας στην Κρήτη! Πρωτοαρχαϊκή περίοδος 3. Η περιποιημένη ταφή ενός σκύλου στην Αρχαία Αθήνα!
Το συγκινητικό εύρημα ενός σκελετού στη νεκρόπολη της Ελεύθερνας στην Κρήτη έρχεται να μας θυμίσει μύθους και μαρτυρίες για τη σχέση φιλίας ανάμεσα στους αρχαίους Ελληνες και σε ζώα που τους συντρόφευαν!
Από τους αρχαιολόγους που έχουν μελετήσει τα ταφικά έθιμα των αρχαίων Ελλήνων λίγοι έχουν ασχοληθεί με αυτή την ιδιαίτερη σχέση ανθρώπου και ζώου. Οπωσδήποτε όμως όσοι έτυχε να «πέσουν» επάνω σε ταφή ζώου, είτε μαζί είτε χώρια από το αφεντικό του, ανατρέχουν στις αρχαίες γραπτές μαρτυρίες και θυμούνται και τους σχετικούς μύθους. Αφορμή τώρα για αυτή την εισαγωγή και το σχετικό ρεπορτάζ υπήρξε ένα συγκινητικό εύρημα στη νεκρόπολη της Ορθής Πέτρας στην Ελεύθερνα της Κρήτης όπου διεξάγεται η ανασκαφή του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον καθηγητή αρχαιολογίας κ. Νίκο Σταμπολίδη. Πρόκειται για τον σκελετό ενός σκύλου που βρέθηκε δίπλα σε ένα πιθάρι που περιείχε τον σκελετό ενός αγοριού. Η γνωστή μας πια ανασκαφή της Ελεύθερνας είχε δημοσιευθεί για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια με τον τίτλο «Δειροτομηθείς Σιδήρω» και ο αποκεφαλισμένος σκελετός που βρέθηκε στην πυρά είχε μεταφερθεί αργότερα στην έκθεση της Ελεύθερνας που διοργανώθηκε στο Κυκλαδικό Μουσείο! Αυτή τη φορά στην ίδια ανασκαφή ήρθε στο φως ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα!

Κοντά στον γνωστό και για το ανθρωπολογικό του υλικό χαρακτηρισμένο τάφο όπου έχουν βρεθεί τα οστά πολλών αριστοκρατών πολεμιστών της Ελεύθερνας από το 900 ως το 680 π.Χ., ο χώρος είχε μείνει ανέπαφος. Μιλάμε βέβαια για ένα πολύ μικρό κομμάτι γης όπου ήρθε τώρα στο φως μια πιθοταφή ανάμεσα σε τεφροδόχους και χάλκινες φιάλες. Το στόμιο αυτού του πίθου είναι στραμμένο προς το Βορρά και ακουμπάει σε μια μεγάλη όρθια πέτρα η οποία δεν αποτελούσε μόνο τη φραγή του πίθου, αλλά και το σήμα του. Οταν ανοίξαν τον πίθο διαπίστωσαν ότι περιείχε έναν σκελετό, σε συνεσταλμένη στάση, του οποίου τα οστά πιθανότατα ήταν ενός αγοριού εφηβικής ηλικίας 15 ίσως ετών! Οταν όμως μετά θέλησαν να διαμορφώσουν τον χώρο, προκειμένου να παραμείνει το πιθάρι για τους επισκέπτες της νεκρόπολης, αφαιρώντας τα χώματα ακριβώς δίπλα και στο ίδιο βάθος όπου “πατούσε” ο πίθος, βρήκαν τον σκελετό του σκύλου! Ο σκελετός είναι ακέραιος χωρίς ίχνη βίαιου θανάτου. Δεν έχουμε δηλαδή δείγματα ότι τον θυσίασαν. Είναι απλώς ένας κρητικός ιχνηλάτης σκύλος! Ετσι η πιθανότερη εξήγηση είναι ότι ίσως πέθανε από τη λύπη του! 
Υπάρχουν όμως περιγραφές αυτού του είδους που έφθασαν στις μέρες μας από αρχαίους ιστορικούς» καταλήγει ο κ. Νίκος Σταμπολίδης! 
Πολλοί Αρχαίοι Έλληνες, όπως ο Πολυδεύκης στο ονομαστικό τους, αναφέρουν παραδείγματα για ταφές σκύλων ή για σκύλους που ακολούθησαν τα αφεντικά τους στον θάνατο αρνούμενοι τον αποχωρισμό!