Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του μεγάλου Έλληνα Παγκόσμιου Ήρωά μας, Αχιλλέα στα Φάρσαλα

Τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του μεγάλου Έλληνα Παγκόσμιου Ήρωά μας, Αχιλλέα, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή στη πόλη των Φαρσάλων! 
Ο μεγαλος Έλληνας παγκόσμιος Ήρωας της Τρωικής Εκστρατείας και Αρχηγός της Ελληνικής προιστορικής Φυλής των Μυρμιδόνων σύμφωνα με τον Όμηρο, ο οποίος γεννήθηκε στην περιοχή της Αρχαίας Φθίας, στην οποία σήμερα συμπεριλαμβάνεται η σημερινή πόλη των Φαρσάλων, κοσμεί πλέον επάξια την κεντρική πλατεία στα Φάρσαλα και αποτελεί μεγάλης έκτασης αξιοθέατο!
Ο Ανδριάντας του Αχιλλέα βρίσκεται μόλις μπαίνουμε στην είσοδο στην πόλη των Φαρσάλων στην κεντρική πλατεία!
Χιλιάδες πολίτες από τα Φάρσαλα αλλά και από άλλες περιοχές κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλεως!
 Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, μόνο ο Ήρωας του Τρωικού πολέμου ο Αχιλλέας, όπως και οι υπόλοιποι πολέμαρχοι των ¨ρυπαρών¨ ¨φυλών¨, θα μπορούσε να γεμίσει αυτήν την πλατεία! Ανδριάντας του Αχιλλέα υπάρχει επίσης και στη πόλη της Κέρκυρας!
 Πριν να γίνουν τα αποκαλυπτήρια ανέβηκαν στο βήμα της Κεντρικής Πλατείας των Φαρσάλων και μίλησαν, ο Έλληνας Γλύπτης που φιλοτέχνησε τον Ανδριάντα, Παντελής Πατσέλης, ο Δήμαρχος Φαρσάλων, ο Πρόεδρος πολιτισμού του Δήμου και ο Περιφεριάρχης Θεσσαλίας!
 Ακολούθησαν τα αποκαλυπτήρια του Αχιλλέα, όπου ο κόσμος που πλημμύρισε την πλατεία, ξέσπασε σε παρατεταμένα χειροκροτήματα! 
Στην Εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρόν Εκκλησιαστικές και Στρατιωτικές Αρχές καθώς και η αστυνομική Αρχή της πόλης με κάθε επισημότητα! 
Κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Λάρισας με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, μετέβη το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου στην πόλη των Φαρσάλων, προκειμένου να λάβει μέρος στο πρόγραμμα της εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο για τα αποκαλυπτήρια!