Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Τίρανα: Ο Καθεδρικός Ναός της Αναστάσεως που ενώνει τον Ελληνισμό - Η Μεγαλοπρεπής Τέλεση των Εγκαινείων

 
Ιστορικές στιγμές ζει η Ορθοδοξία μας από την Κυριακή 1 Ιουνίου με αφορμή τα εγκαίνια του Νέου Καθεδρικού Ναού της "Αναστάσεως του Κυρίου" στα Τίρανα!   
Τα εγκαίνια του Καθεδρικού Ναού τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, με τη συμμετοχή των Μακαριωτάτων Πατριαρχών Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου, Σερβίας κ. Ειρηναίου, Ρουμανίας κ. Δανιήλ, των Αρχιεπισκόπων Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, Βαρσοβίας κ. Σάββα και του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. Αναστασίου!   
Με τους Προκαθημένους συλλειτουργούν περίπου 30 Ιεράρχες από τις συνοδείες αλλά και των Πατριαρχείων Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Μόσχας!    
Τα εγκαίνια τελούνται παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας, του Προέδρου της Βουλής, του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Δημάρχου Τιράνων! 
Ο νέος Καθεδρικός ναός βρίσκεται στο κέντρο των Τιράνων, σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε σταδιακά από τις κρατικές Αρχές! 
Το νέο κτηριακό συγκρότημα περιλαμβάνει τον Καθεδρικό Ναό της «Αναστάσεως του Χριστού», το παρεκκλήσιο της «Γεννήσεως του Χριστού», το κωδωναστάσιο και το Συνοδικό Κέντρο. Τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου της ¨Γέννησης του Χριστού¨ τελέστηκαν, το Σάββατο 24 Μαΐου 2014, από τον Έλληνα Αρχιεπίσκοπό μας, Τιράνων και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο! 
Το Μεγαλοπρεπές Αρχιτεκτονικό Αριστούργημα του Χριστιανισμού μας, περιλαμβάνει:
Εμβαδόν οικοπέδου: 5039 τ.μ.

Επιφάνεια καθεδρικού ναού: 1660 τ.μ.

Ύψος καθεδρικού ναού: τρούλος 29.2 μ., σταυρός 32.2 μ.!

Επιφάνεια παρεκκλησίου: 55 τ.μ.
Ύψος παρεκκλησίου: 6.3 μ.
Επιφάνεια συνοδικού κέντρου: 830 τ.μ.

Ύψος συνοδικού κέντρου: 22 μ.

Επιφάνεια κωδωνοστασίου: 42 τ.μ.

Ύψος κωδωνοστασίου: τρούλος 43 μ., σταυρός 46 μ.

Έναρξη έργου: Ιούλιος 2004

Αποπεράτωση: Μάιος 2012 
Tο απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε Εορτή της Ορθοδόξης Νεολαίας στο Πολιτιστικό Κέντρο, το οποίο δημιουργήθηκε στον χώρο υποκάτω του Καθεδρικού Ναού! 
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αλβανίας ανακηρύχθηκε αυτοκέφαλη το 1937. Είχε καταλυθεί το 1967, όταν η Αλβανία έγινε το πρώτο αθεϊστικό κράτος της υφηλίου! 
Συγχαρητήρια!