Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Έλληνες: Φώτης Μπέρης - Ο διακεκριμένος 'Ελληνας καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή της Γενεύης

Ο κος. Φώτης Μπερής άλλος ένας σημαντικός Έλληνας Επιστήμονας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του «παζλ» της Ελληνικής Κοινότητας της Γενεύης! Είναι Καθηγητής ειδικευμένος στην Αιματολογία στην Ιατρική Σχολή της Γενεύης και διετέλεσε Διευθυντής της Αιματολογικής Κλινικής και των Εργαστηρίων Έρευνας του Νοσοκομείου της Γενεύης από το 1994! 
Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη μεσογειακή αναιμία, τις αιμοσφαιρινοπάθειες, τα μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα, την αιμοποίηση-ερυθροποίηση, τη σιδηροβλαστική αναιμία, το μεταβολισμό του Σιδήρου και την Εψιδίνη!
Γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1950 στην Αθήνα. Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου αποφοίτησε το 1975. Το 1978 πήρε το Διδακτορικό του τίτλο στην Ιατρική, από τη Σχολή της Γενεύης, στην Ελβετία, ενώ έκανε την ειδίκευσή του στην Παθολογία και Αιματολογία και πάλι στη Γενεύη. Στη συνέχεια έλαβε υποτροφία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης για να σπουδάσει Μοριακή Βιολογία στις Αιμοσφαιρινοπάθειες και το σύνδρομο Μεσογειακής Αναιμίας στις ΗΠΑ! 
Διορίστηκε με επιτυχία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης και από το 1994 ως το 2009 ήταν αναπληρωτής διευθυντής στην Κλινική της Αιματολογίας του Νοσοκομείου. Ταυτοχρόνως, είχε γίνει και Διευθυντής της Μονάδας Κλινικής Αιματολογίας και του Εργαστηρίου Αιματολογίας, καθώς και του Ειδικού Εργαστηρίου Αιματολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γενεύης! Στο τελευταίο εργαστήριο, δημιούργησε το διαγνωστικό κέντρο για τις αιμοσφαιρινοπάθειες και το σύνδρομο μεσογειακής αναιμίας, όπου έγιναν πολλές ανακαλύψεις πάνω στο κομμάτι της μεσογειακής αναιμίας!
Το 1994 απέκτησε τον πρώτο ακαδημαϊκό του τίτλο, αφού έγινε Λέκτορας, και το 2000 έγινε Επίκουρος Καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης. Το 2005 έγινε Αναπληρωτής Καθηγητής Αιματολογίας (Τμήμα Παθολογίας). Το Νοέμβριο του 2009 εξελέγη Καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, και Διευθυντής του Πανεπιστημιακού Εργαστηρίου Μοριακής Αιματολογίας!
Οι τιμητικές Διακρίσεις ήταν αρκετές και στη Χώρα μας!
Επέστρεψε στη Γενεύη την 1η Ιανουαρίου 2011 για οικογενειακούς λόγους, και ξεκίνησε να συνεργάζεται σαν επικεφαλής του τμήματος Αιματολογίας. Την ίδια στιγμή, συνεχίζει το ακαδημαϊκό του έργο σαν Καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης αφού διδάσκει Αιματολογία κάνοντας ανακαλύψεις στον μεταβολισμό του Σιδήρου!Συγχαρητήρια!