Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ελληνικές Επενδύσεις: Όμιλος Π. Γερμανού - 32 χρόνια Επιχειρηματικής παρουσίας

Ο Όμιλος Εταιρειών Π. Γερμανού, Ολύμπια ντεβέλοπμεντ/Olympia Development, καταγράφει ήδη 32 χρόνια επιχειρηματικής παρουσίας στην Ελλάδα και 19 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στη διεθνή αγορά. Με δυναμικό μάνατζμεντ, επιτυχημένη πορεία στρατηγικών συνεργασιών και 4.600 θέσεις εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί σήμερα έναν από τους κυρίαρχους ελληνικούς ομίλους. Διαχρονικός στόχος είναι η δημιουργία αξιών σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης. 
 Στην Ελλάδα, ο Όμιλος έχει σημαντική παρουσία στους κλάδους της βιομηχανίας και του χονδρεμπορίου τεχνολογίας. 

Στον κλάδο του ριτέιλ δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών Πάμπλικ/Public και Μουλτιράμα/Multirama, και της online εταιρίας Γκετιν νάου/Getingnow Τα Public μετά από 7 χρόνια παρουσίας έχουν εξελιχθεί σε ένα  από τους σημαντικότερούς παίχτες της Ελληνικής Αγοράς.   
 Στον κλάδο της τεχνολογίας δραστηριοποιείται μέσω της εταιρείας διανομής Γουέστνετ/Westnet, η οποία λειτουργεί ως βασικός διανομέας και αντιπρόσωπος προϊόντων πληροφορικής και mobility, έχοντας συνάψει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες της παγκόσμιας αγοράς, όπως Λενόβο, Φίλιπς/Philips, Σάμσουγκ/samsung κ.α.   
 Αναπόσπαστο κομμάτι του Ομίλου στον τομέα της βιομηχανίας και του κλάδου ενεργειακών προϊόντων αποτελεί η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΑΝΛΑΙΤ ΑΒΕΕ.  Eκτός συνόρων ο Όμιλος αποδεικνύει την αξία της ελληνικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΠΛΕΙ/PLAY η οποία τα τελευταία 5 χρόνια έχει κατακτήσει μερίδιο αγοράς 20% αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη. 
Επενδύσεις €130 εκατ. στην Ελληνική Αγορά. 
 Η ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελληνική Αγορά και οι νέες επενδύσεις αποτελούν αδιαπραγμάτευτη αξία για τον Όμιλο που αποδεικνύεται έμπρακτα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους €130 εκατ. που ενισχύουν κατά κύριο λόγο την δραστηριότητά του στη λιανική για υλοποίηση επενδύσεων στο δίκτυο των καταστημάτων, που, με όχημα το όνομα της ΠΑΜΠΛΙΚ/PUBLIC αναπτύσσεται ταχύτατα σε επίπεδο σημείων λιανικής. 
 Μέσα σε ένα χρόνο, τα Public, έχουν τριπλασιάσει το δίκτυο τους, που σήμερα αριθμεί 35 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους η αλυσίδα να φτάσει τα 50 καταστήματα.
 – Στα καταστήματα της αλυσίδας απασχολούνται περισσότερα από 1100 άτομα, ενώ μέσα στο 2013 προκύπτουν και θα προκύψουν περισσότερες από 350 νέες θέσεις.   
 – Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ΠΛΕΙ/PLAY η οποία ανήκει στον όμιλο, τα τελευταία 5 χρόνια έχει κατακτήσει μερίδιο αγοράς 20% αποτελώντας την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη.