Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτινές Εκδηλώσεις με Ελληνικά Ήθη κι Έθιμα σε όλη την Ελλάδα

 Τα Ελληνικά Έθιμα είναι διαδεδομένα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό! Οι Αστραφτερές Εκδηλώσεις αποκλειστικά για τα μικρά Ελληνόπουλα πολλές σε όλους τους Ελληνικούς Συλλόγους και τις Λέσχες κάθε χρόνο, όπου λένε τα Κάλαντα παίζουνε και παίρνουν δώρα!
Σε ότι αφορά τις Γιορτινές Λιχουδιές, αυτές τόσο ως Μελομακάρονα, Βασιλόπιτα και γενικά Γλυκίσματα των Χριστουγέννων είναι πασίγνωστες σε όλο τον πλανήτη, ως Ελληνικής Προέλευσης! 
Η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη κι οι υπόλοιπες Ελληνικές Πόλεις φόρεσαν τα καλά τους και γιόρτασαν απαστράπτουσες!
Σε όλη την Ελλάδα τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς ξεκινούνε νωρίς το πρωί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά λένε οι μικροί. Τα μικρά Ελληνόπουλα καλοδέχονται οι Έλληνες Πολίτες!
Σε όλο το σπίτι υπάρχουν Ελληνικά Χριστουγεννιάτικα Γλυκίσματα! 
Οι Πίτες είναι τα κυρίως πιάτα. Το πασίγνωστο παντού Ελληνικό Έθιμο της Βασιλικής Πίτας όπως σηματοδοτεί και το όνομά της, προερχόμενο από την Ελλάδα, είναι διαδεδομένο σε όλο τον κόσμο καθώς οι Χριστιανοί φτιάχνουν την Βασιλόπιτά τους κάθε χρόνο και τη γεύονται με ένα ποτήρι ποτό στο χέρι. Η κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει τη δική της συνταγή με γεύση πάντα μοναδική!
Οι Εκδηλώσεις σε όλες τις Ελληνικές Πόλεις είναι πλούσιες!
Μην ξεχάσετε πως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 5 το απόγευμα (και μέχρι τις 6 στη Θεσσαλονίκη)!
Το πρωί ο κόσμος πηγαίνει στην Εκκλησία με ένα Ρόδι για να ευλογηθεί κι έπειτα μπαίνουν στο σπίτι πάντα με το δεξί για την καλοτυχία! Κατά την είσοδο πετάει το Ρόδι πίσω και σπάει ευχόμενος καλή τύχη!
Οι Ελληνίδες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς φτιάχνουνε Πίτα, βάζοντας ένα φλουρί για το καλό και  καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας υποδέχονται τα μικρά Ελληνόπουλα για τα Κάλαντα!
 Τη νύχτα συνηθίζεται η διασκέδαση και το ξημέρωμα σε ιδιαίτερα νυχτερινά μαγαζιά με μουσική, κέντρα διασκέδασης και ακριβά ξενοδοχεία που διοργανώνουν πλούσια ρεβεγιόν κάθε χρόνο! 
Η Ελληνική Τηλεόραση και τα Ραδιόφωνα προσφέρουν πλούσιο Εορταστικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Ελληνικής Γιορτινής διασκέδασης και ψυχαγωγίας! Αυτή τη μέρα συνηθίζεται η τύχη στα χαρτιά και πολλά παιχνίδια παίζονται για καλοτυχία με ποτό!
Στα σπίτια συνηθίζεται να κρεμιέται από τους Έλληνες ένα Πέταλο στην είσοδο της πόρτας για καλή τύχη!
Χρόνια Πολλά!