Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Οι Έλληνες μαθητές κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα κι έφεραν πρώτη στην Ευρώπη την Ελλάδα - Συγχαρητήρια στους Έλληνες Μαθητές


Δεν σταματούνε οι διακρίσεις και στα εφηβικά κορυφαία μυαλά, τα οποία είναι μόνο των Ελλήνων! 
Η Ελληνική Αποστολή κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, τέσσερα αργυρά και ένα χάλκινο στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα και ήρθε πρώτη στην Ευρώπη που έγινε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο! 
Το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας μαθητής στην 58η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Βραζιλία!
Η Ελληνική Παρουσία ήταν επιτυχημένη, με πλούσια συμμετοχή στα Μετάλλια!
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης των Μαθηματικών είναι ο Βασίλης Γεωργιάδης, μαθητής Γ' Λυκείου από τη Θεσσαλονίκη! 
¨Είχα από μικρή ηλικία ενδιαφέρον για τα μαθηματικά, αλλά στράφηκα στο διαγωνιστικό κομμάτι από την Α' Λυκείου. Μελετούσα θέματα παλαιότερων διαγωνισμών¨, είπε.
Ο Έλληνας Μαθητής έλυσε στην Ολυμπιάδα τα θέματα στην θεωρία των αριθμών, την άλγεβρα, τη συνδυαστική και τη γεωμετρία, συγκεντρώνοντας 28 βαθμούς, με υψηλό το επίπεδο δυσκολίας των θεμάτων!
Ο Βασίλης σκοπεύει να φοιτήσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει την ενασχόληση με τα μαθηματικά!
Από τη Θεσσαλονίκη, αργυρός Ολυμπιονίκης αναδείχθηκε Έλληνας Μαθητής της Β' Λυκείου επίσης, ο Ραφαήλ Τσιάμης, που μαζί με τον Βασίλη, είχαν κατακτήσει επίσης χρυσό και ασημένιο μετάλλιο, στην 34η Βαλκανική Μαθηματική Ολυμπιάδα πριν λίγους μήνες, όπως αρμόζει σε Έλληνα! Για πρώτη φορά μάλιστα, μετά από πολλά χρόνια, κατακτήθηκε το χρυσό Μετάλλιο σε Βαλκανιάδα με την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία (40/40)!
Επίσης, σημαντικές διακρίσεις κατέκτησαν τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας Μαθηματικών και συγκεκριμένα οι:  Χρήστος Μελάς με Αργυρό Μετάλλιο, Δημήτρης Λώλας με Αργυρό Μετάλλιο, Δημήτρης Τσιντσιλίδας με Αργυρό Μετάλλιο και Ροδιανός Ψυρούκης με Χάλκινο Μετάλλιο!
Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες Μαθητές!