Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Θερμοπύλες 8_10/09/480 π.Χ. - 2017 μ.Χ. - ¨Θερμοπύλεια 2017¨ - Πανελλήνιες και Παγκόσμιες Εκδηλώσεις με κάθε Επισημότητα

Οι 300 Έλληνες στο στενό των Θερμοπυλών με Αρχηγό τον Λεωνίδα έδωσαν την γενναία Μάχη που αποτέλεσε ορόσημο και θέμα παγκόσμιας αναφοράς και Τιμής μας με πολυποίκιλους τρόπους (Αγάλματα Ελλήνων στον πλανήτη με αναφορά στο Λαμπρό μας, Γενναίο, Ελληνικό Έθνος, Πολιτισμικές Καταγραφές μάθησης του Ελληνικού Πολιτισμού από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου ως Παράδειγμα Έθνους αυτό των Ελλήνων, ντοκυμαντέρ για τις Νίκες και την Ανδρεία των Ελλήνων, μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές κλπ) σε όλο τον κόσμο, για την εξάπλωση του Ελληνισμού σε κάθε μήκος και πλάτος στις 8 με 10 Σεπτεμβριου του 480 πριν την έλευση του Θρησκευτικού Σωτήρα Χριστού (π.Χ.), σύμφωνα με την παγκόσμια καθιερωμένη μας μέτρηση! 
¨Θερμοπύλεια 2017¨
Ο Δήμος Λαμιέων τιμά θεσμικά με Εκδηλώσεις την Μάχη που έμελλε να μείνει στην παγκόσμια Ιστορία της ανθρωπότητας ως η γενναιότερη και καθοριστικότερη για τον σημερινό Δυτικό Πολιτισμό όλων μας! 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι Εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα ως εξής:
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 7.00μ.μ.: «Θερμοπύλες, Αρχαιολογική προσέγγιση», ομιλία από την Αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας Κα. Αριστέα Παπασταθοπούλου.
Ώρα 7.30μ.μ.: «Οι Θερμοπύλες στα Γράμματα και στις Τέχνες», παρουσίαση από το λογοτέχνη Κ. Δημήτρη Φαφούτη του περιοδικού «Φθιωτικός Λόγος» του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων,
Ώρα 8.00μ.μ.: Θεατρική παράσταση.
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου:
Ώρα 7.00μ.μ.: Διάλεξη με θέμα «Αρτεμίσιο: οι ¨Θερμοπύλες¨ της θάλασσας» από την εκδότρια Κα. Νίκη Καλέμη και τον συγγραφέα κι ερευνητή Κ. Αλέξανδρο Καλέμη, στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών. Η διάλεξη είναι συνδιοργάνωση με το Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού.
Ώρα 7.30μ.μ.: Συναυλία από τη Δημοτική Φιλαρμονική Λαμίας, τη χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας, τον Μουσικό - Πολιτιστικό Σύλλογο Αταλάντης, την αντρική χορωδία του Συλλόγου Αταλάντης και τη χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών, που συνδιοργανώνονται με το Δήμο Λοκρών.
Αυτό το χρονικό περιθώριο και καθόλο το μήνα στον κόσμο οργανώνονται παγκόσμια συνέδρια και τιμούνται οι Έλληνες, ενώ τα ξένα παγκόσμια δίκτυα μεταδίδουν Ιστορικά ντοκυμαντέρ και ταινίες για τη Μάχη των 300 Ελλήνων στις Θερμοπύλες με Έλληνες Ηθοποιούς κι άλλες αναφορές (δείτε παρακάτω)! 
H ανδρεία των Ελλήνων έδωσε τη δυνατότητα μιας μαζικής αναφοράς, αποδεκτής ¨Φιλοσοφίας¨ από όλους κι ύψιστης Τιμής σε αυτή όχι μόνο μέσω Αγαλμάτων και Μνημείων που έχουν κατακτήσει το ρεκόρ πλήθους σε όλο τον κόσμο ως πλειοψηφία, αλλά και μέσω Θεσμών, άπειρων συγγραμάτων, βιβλίων αλλά και μεγάλων κινηματογραφικών ταινιών μεγάλων παραγωγών προβάλλοντας το κάλος μας και τις Ελληνικές Αξίες, παιχνιδιών για παιδιά, βιντεοπαιχνιδιών κι άλλων μέσων μέχρι τις ημέρες μας, όσο κανένα άλλο Έθνος, τιμώντας το γεγονός που με αφορμή τις Θερμοπύλες σφαγιάσαμε εκτοπίζοντας το ¨βαρβαρικό¨ στοιχείο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό Πολιτισμό!
Η ¨Χρυσή Αυγή¨ επίσης τίμησε με ειδική Εκδήλωση τη Μνήμη των Ελλήνων Ηρώων των Θερμοπυλών! 
Μεγάλη Υπερηφάνεια - Διότι είμαστε Έλληνες!
Χρόνια μας Πολλά και Συγχαρητήρια!