Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Λάρισα: Με μεγάλη επιτυχία οι Εκδηλώσεις Εφορείας Αρχαιοτήτων για τον Μήνα Νοέμβριο

Στην διοργάνωση Εκδηλώσεων κατά τον μήνα Νοέμβριο προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας! 
Συγκεκριμένα οι Εκδηλώσεις ξεκίνησαν από χθες, όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ξενάγηση μαθητών στη φωτογραφική έκθεση των Εφορειών Αρχαιοτήτων Λάρισας, Ξάνθης, Πέλλας και Παλαιοανθρωπολογίας - Σπηλαιολογίας «Από την Ανασκαφή στην Παρουσίαση» και συζήτηση με τους συμμετέχοντες σχετικά με τη σημασία των Αρχαιολογικών Έργων για την τοπική κοινωνία και την απασχόληση καθώς και τη συμβολή τους στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής!
Οι Εκδηλώσεις για τον Μήνα Νοέμβριο στον Δήμο Λάρισας συνεχίζουν ως εξής:
Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι:
Θα πραγματοποιηθεί η Δράση «Αθέατη Πόλη» η οποία θα περιλαμβάνει περιήγηση στην Έκθεση του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας και στη συνέχεια ξενάγηση με αστικό λεωφορείο στα θεατά κι ¨αθέατα¨ Αρχαιολογικά Μνημεία της Πόλης μας!
Πέμπτη 16 Νοεμβρίου:
Θα πραγματοποιηθεί η Εκπαιδευτική Δράση σχετικά με τα Αρχαιολογικά Μνημεία της Λάρισας σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας που θα περιλαμβάνει περιήγηση με το τρένο!
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στις 9 το πρωί:
«Τοπική Κεραμική της Θεσσαλίας (από τον 7ο στον 5ο αι. π.Χ.)»: Πρόκειται για ημερίδα που θα διοργανωθεί από την Eφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας, σχετικά με τη διακοσμημένη Κεραμική της Θεσσαλίας κατά τους Αρχαϊκούς Χρόνους!
Συγχαρητήρια!