Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Μισθοί/Συντάξεις + Δώρο Χριστουγέννων + Κοινωνικό Μέρισμα των Ελλήνων - Οι ημερομηνίες καταβολής τους

Χριστουγεννιάτικο Δώρο των Ελλήνων Πολιτών: Το Δώρο των Χριστουγέννων το δικαιούνται όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιοδήποτε εργοδότη! Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο των Χριστουγέννων αρχίζει από τα μέσα ως και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους και  θα καταβληθεί στις 21 του τρέχοντος μηνός, ημέρα Πέμπτη!
Μισθοί/Συντάξεις των Ελλήνων Πολιτών: Οι μισθοί του Ιδιωτικού Τομέα πραγματοποιούνται την πρώτη κάθε μήνα. Ο Μηνιαίος Μισθός θα δοθεί νωρίτερα μαζί με το Δώρο των Χριστουγέννων, σε συννενόηση με την εκάστοτε εταιρία (Έλληνα Εργοδότη)!
21 Δεκεμβρίου θα καταβληθούν στους Έλληνες Πολίτες οι Συντάξεις στα Ταμεία ασφάλισης Υγείας: Δημοσίου, ΝΑΤ, ΙΚΑ και ΚΕΑΝ, ημέρα Πέμπτη.
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει στους Έλληνες Πολίτες τις συντάξεις στις 19 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη. 
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πίστωση του Κοινωνικού Μερίσματος στους Έλληνες Πολίτες.
Επίσης όσον αφορά το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης για τους Έλληνες Πολίτες (η προπληρωμένη κάρτα μας - κάτω εικόνα), αυτό έχει οριστεί νωρίτερα αυτό τον Μήνα και πιο συγκεκριμένα την μεθεπόμενη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, καθώς μεσολαβεί η Ελληνική Αργία των Χριστουγέννων!