Η Ρόδος γίνεται παγκόσμιο επίκεντρο Ελληνικού Γαστρονομικού ενδιαφέροντος! Η Ροδίτικη Τοπική Κουζίνα αναδεικνύεται μέσα από πολλές δράσεις που αφορούνε τον τομέα της γαστρονομίας! Δεν είναι τυχαίο που το Νότιο Αιγαίο ανακηρύχτηκε ως Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, με όλα τα γεωγραφικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει η Χώρα μας ως Ταυτότητα! Αυτή η σύνδεση ενισχύει την τουριστική εικόνα του νησιού που σε ότι αφορά την Ελληνική Κουζίνα, έχει να επιδείξει φαγητά όπως το Σουπιόρυζο, τη Μυζηθρόπιτα, το Λαγό Στιφάδο με Κουκουμάρια κ.α., αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πάντα, την Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα!
Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια!