Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Έλληνας είναι ο καλύτερος γιατρός στις ΗΠΑ, ο Δρ. Σταύρος Τομπρής

Έλληνας είναι ο καλύτερος Γιατρός στον κόσμο!
Το όνομα του Θεσσαλονικιού γιατρού Σταύρου Τομπρή «φιγουράρει» μεταξύ των κορυφαίων γναθοπροσωπικών χειρουργών διεθνώς
Θεραπεία σε σπάνιες ασθένειες όπως μεταξύ άλλων αγγειακές δυσπλασίες που αντιμετωπίζει το 1% του πληθυσμού διεθνώς, αλλά και επίκτητες δυσμορφίες του προσώπου, παρέχει ο στοματικός και γναθοπροσωπικός χειρουργός, Σταύρος Τομπρής, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη,  ο οποίος βραβεύτηκε στις ΗΠΑ για το 2019.
Είναι η πρώτη φορά, στην 25ετή ιστορία του Αμερικανικού Ιδρύματος, που το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε γιατρό που δραστηριοποιείται επιστημονικά εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών και έτσι το όνομά του βρίσκεται ανάμεσα σε κορυφαίους γιατρούς αποδέκτες της ίδιας διάκρισης, που υπηρετούν σε μεγάλες κλινικές. Η διάκριση αυτή αποτελεί αναγνώριση της μακρόχρονης εξαιρετικής συμβολής του κ. Τομπρή στη διάγνωση και θεραπεία ασθενών με αγγειακές δυσπλασίες.
Στη μνήμη του γιατρού έχει μείνει και μια άλλη περίπτωση ασθενή από τη Θεσσαλία. Ο ασθενής παρουσίαζε μία σοβαρή αρτηριοφλεβική δυσπλασία στον τράχηλο. Είχε εμβολιαστεί 18 φορές, προσπαθώντας να λύσει το πρόβλημα αποφεύγοντας τις χειρουργικές παρεμβάσεις. Η βλάβη, όμως, συνέχιζε να μεγαλώνει. Εξαιτίας του προβλήματος που είχε στα αγγεία, αιμορραγούσε αυτόματα. «Είχε λιώσει το δέρμα του και αιμορραγούσε», θυμάται. Έπειτα από μία επιτυχημένη επέμβαση, η οποία διήρκεσε περίπου 20 ώρες ο νεαρός συμπατριώτης μας κατάφερε να βρει ίαση στο πρόβλημά του.
«Το μυστικό είναι στη συγκεκριμένη εκπαίδευση και στην απόλυτη εξειδίκευση» όπως σημείωσε ο κ. Τομπρής και συμπλήρωσε: «Η εξειδικευμένη χειρουργική του προσώπου μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό πεδίο προβολής της χώρας μας, αρκεί το κοινό να γνωρίζει το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που οι χειρουργοί μας είναι σε θέση να προσφέρουν».
Στα επόμενα βήματα του είναι η εξάπλωση των κέντρων αγγειακών δυσπλασιών διεθνώς που θα προσφέρουν με ασφάλεια, υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στη χειρουργική των αγγειακών δυσπλασιών. Έχει ήδη προσκληθεί, μεταξύ άλλων, ως Πρόεδρος μεγάλου συνεδρίου αγγειακών δυσπλασιών στην Κίνα τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Αιμαγγειώματα και αγγειακές δυσπλασίες, δυσμορφίες του προσώπου, παθήσεις που εφαρμόζεται η ρομποτική χειρουργική κεφαλής και τραχήλου, καταστάσεις που χρήζουν επανορθωτικής χειρουργικής του προσώπου, γναθοπροσωπικό τραύμα, ογκολογία κεφαλής και τραχήλου, παθήσεις της στοματικής κοιλότητας, τραχηλοπροσωπικές λοιμώξεις, παθήσεις της κροταφογναθικής άρθρωσης, παθήσεις των σιελογόνων αδένων, υπνική άπνοια, αποτελούν μεταξύ άλλων παθήσεις που αντιμετωπίζει ο κ. Τομπρής. Ο βραβευμένος Έλληνας  γιατρός σπούδασε Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και Οδοντιατρική στο ΑΠΘ. Είναι επίσης απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).  Από το 1997 έως το 2001 ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στα πανεπιστήμια της Βοστόνης στις ΗΠΑ. Ταυτόχρονα από το 1998 έως το 2001, ήταν χειρουργικός σύμβουλος στην κλινική των Αγγειακών Δυσπλασιών στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου, ενώ εκπαιδεύτηκε το 2002 στο Νοσοκομείο Παίδων του Αρκάνσας, στο αντικείμενο των αιμαγγειωμάτων και των αγγειακών δυσπλασιών.
Συγχαρητήρια!