Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Οι Ελληνικές Πόλεις κι ο Ελληνισμός έλαμψαν σε όλο τον Πλανήτη στα Θεοφάνεια

Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις με τον Καθαγιασμό των Υδάτων, την Δοξολογία και τις Εορταστικές Εκδηλώσεις με τη μέριμνα της Αρχιεπισκοπής για την άρτια διεξαγωγή τους, είχαν ως αποτέλεσμα να γιορταστούν με Λαμπρότητα από άκρη εις άκρη και φέτος, τα Θεοφάνεια! 
Με την Θρησκευτική Πομπή πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων στον Άγιο Διόνυσο και την Δεξαμενή Κολωνακίου με κάθε Επισημότητα στην Αθήνα!
Στο Λιμάνι του Πειραιά οι Έλληνες Βατραχάνθρωποι των Ειδικών Δυνάμεων με τη μέριμνα της Εκκλησίας, έπιασαν τον Σταυρό!
Στην Θεσσαλονίκη από νωρίς ήταν παραταγμένοι οι Ελληνικοί Σύλλογοι καθ΄υπόδειξη της Εκκλησίας τιμώντας τα Θεοφάνεια, με τα μέλη τους να βουτούν στα παγωμένα νερά του Θερμαϊκού για τον Σταυρό υπό το βλέμμα των Ελλήνων Χριστιανών με τη συμμετοχή των Τοπικών Αρχών!  
Μία 14χρονη Ελληνοπούλα ήταν η Χριστιανή που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό!
Τα Άγια Θεοφάνεια στο Φανάρι δοξάστηκαν με Λαμπρότητα από τον Ελληνισμό με τη συμμετοχή του Έλληνα Οικουμενικού Πατριάρχη!
Στην Πόλη μας Λάρισα με πλήθος Λαρισαίων πραγματοποιήθηκαν τα Θεοφάνεια, ξεκινώντας οι Εκδηλώσεις από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό!
 Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η Μεγαλοπρεπής ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα όπου οι Έλληνες Κολυμβητές βούτηξαν καθ΄υπόδειξη της Μητρόπολης Λαρίσης στον Πηνειό για να τον πιάσουν, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Ελληνικής Βασιλόπιτας στις Λέσχες με είσοδο των Ελλήνων Πολιτών! Στα παράλια του Νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Αγιοκάμπου, για τον Σταυρό βούτηξαν Έλληνες μαθητές με το πλήθος των συγκεντρωμένων από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγιοκάμπου να τιμούν την Εορτή των Θεοφανείων και φέτος με τη συμμετοχή των Τοπικών Αρχών!
Στο Ηράκλειο Κρήτης παρά τα παγωμένα νερά τα μέλη των Ελληνικών Συλλόγων βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό μέσα από έναν άρτιο σχεδιασμό της Μητρόπολης!
Στον υπόλοιπο κόσμο ο Ελληνισμός έλαμψε με την Ελληνική Γιορτή των Θεοφανείων το ίδιο!
Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!
Συγχαρητήρια!