Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Το Επίσημο Πρόγραμμα για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021) - Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις για το Τριήμερο

Το Επίσημο Πρόγραμμα για τα -200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821-2021) έχει ανακοινωθεί από το Ελληνικό Κράτος! Ένα είναι σίγουρο από τον τρόπο προετοιμασίας που είδε το Φως και τις Εκδηλώσεις πως και το Ελληνικό Κράτος έχει δώσει το σύνθημα και σε κανένα άλλο σημείο του πλανήτη δεν γιόρτασαν τόσο πολύ ένα Έθνος, όσο τους Έλληνες κι εδώ και Παγκόσμια! Στις 08:31 λοιπόν της 24ης Μαρτίου από το πυροβολείο του Λυκαβηττού θα εκτελεσθούν συμβολικά 21 χαιρετιστήριες βολές, ενώ στις 09:20 θα ακολουθήσει στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη κατάθεση στεφάνων από την πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και ξένους ηγέτες!
Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση τμημάτων των ΕΔ και των ΣΑ, μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη!
Από τις 10:00 έως τις 11:00 θα υπάρξει διέλευση Ελληνικών Αεροσκαφών και Ε/Π κατά την ώρα της παρέλασης σε όλη την Επικράτεια! Το απόγευμα της 25ης Μαρτίου στις 18:41 θα εκτελεστούν 21 χαιρετιστήριες βολές από το πυροβολείο του Λυκαβηττού. Τέλος στις 18:41 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη Υποστολή της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης!
Το Τριήμερο Πρόγραμμα Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 για να τιμήσουν τους Έλληνες, έχει ως εξής:
 

Τετάρτη 24 Μαρτίου

-11.45: Συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.
-14.00: Άφιξη του Πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τιμητικό άγημα, υποδοχής από τον Υπουργό Οικονομικών. -17.35: Άφιξη του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Τιμητικό άγημα, υποδοχή από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών!
-18.15: Το Ελληνικό Πρωθυπουργικό ζεύγος θα υποδεχθεί τους προσκεκλημένους στο νέο συγκρότημα της Εθνικής Πινακοθήκης, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση του 1821!
Θα ακολουθήσουν σύντομες ομιλίες! -19.05: Άφιξη της Υπουργού Άμυνας της Γαλλικής Δημοκρατίας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».
-20.30: Επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πέμπτη, 25 Μαρτίου - Ευαγγελισμός Της Θεοτόκου

-08.00: Τελετή έπαρσης της σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου!
-08.30: Δοξολογία στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων της Στρατιωτικής, Πολιτειακής και Πολιτικής ηγεσίας της Χώρας μας!
-09.20: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Ανάκρουση Εθνικών Ύμνων, επιθεώρηση τιμητικού αγήματος.
-10.00: Έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης.
-11.30: Αναχώρηση του Πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Θεσσαλονίκη.
-12.15: Συνάντηση με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο στο Μέγαρο Μαξίμου.
-14.45: Αναχώρηση του Πρίγκιπα της Ουαλίας και της Δούκισσας της Κορνουάλης.
Παρασκευή 26 Μαρτίου
-20.30: Αναχώρηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Για την ασφάλεια των υψηλών προσκεκλημένων από αύριο θα αναπτυχθούν στους δρόμους της πρωτεύουσας τουλάχιστον 4000 αστυνομικοί, ενώ θα χρησιμοποιηθούν Ελικόπτερα, Ελεύθεροι Σκοπευτές και Ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, από αύριο θα τεθούν σε εφαρμογή ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων με κλείσιμο δρόμων σε όλη την Χώρα μας!
Ολοκλήρωση της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου!
Με τη διεξαγωγή της δεύτερης Παρέλασης, παρουσία του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Έλληνα Στρατηγού στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της μεγάλης Στρατιωτικής Παρέλασης! Παράλληλα, μέσα από την παρέλαση των τμημάτων και των μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων θα εκπεμφθεί μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για την ετοιμότητα και την αποφασιστικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να διασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας, ως άξιοι συνεχιστές των Ηρώων του 1821!

Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος:
– Φάλαγγα ιστορικών τμημάτων.
– Ελληνόπουλα με παραδοσιακές στολές.
– Παρουσία με τις Ιστορικές Σημαίες του Ελληνικού Κράτους (Φιλικής Εταιρείας, Ιερού Λόχου, Λάβαρο Αγίας Λαύρας κ.ά.)
– Έφιππο τμήμα.
– Τμήμα Ανδρών με Παραδοσιακές Στολές.
– Αεροπορικά μέσα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων θα πραγματοποιήσουν διελεύσεις πάνω από την παρέλαση. Μεταξύ άλλων, θα διέλθουν μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας μαζί με σχηματισμούς Εφ-16, Ραφάλ, καθώς και Βόιαγερ. Επίσης, θα διέλθουν ελικόπτερα NH-90 και Καιόβα -τα οποία θα πετάξουν για πρώτη φορά στον ουρανό της Αττικής- καθώς και Αεροσκάφος Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B.
– Μηχανοκίνητo τμήμα του Στρατού Ξηράς, στο οποίο, μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν επετειακό άρμα μάχης και συστήματα μη επανδρωμένων αεροχημάτων.
– Μηχανοκίνητο τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας με αντιαεροπορικά συστήματα «Βέλος».
– Μηχανοκίνητο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
– Μηχανοκίνητο τμήμα του Ελληνικού Λιμενικού και Πυροσβεστικού Σώματος.
– Φάλαγγα από πεζοπόρα τμήματα και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Επίσης, στο πλαίσιο του Εορτασμού του Ελληνικού Έθνους, θα πραγματοποιηθούν πτήσεις Αεροσκαφών κι Ελικοπτέρων καθώς και Ελλιμενισμός μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού σε όλη την επικράτεια! Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες!