Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τα Επιδόματα για τους Έλληνες Πολίτες αυτό το Φθινόπωρο - Αναλυτικά η κατάσταση

Πολλά είναι για τους Έλληνες πολίτες τα Επιδόματα που ανακοινώθηκαν για φέτος το Χειμώνα! Μερικά από αυτά είναι: Α) η αυξημένη Μισθοδοσία σε Έλληνες εργαζομένους στην κύρια έδρα τους ανάλογα με τα Ελληνικά Επαγγέλματα σύμφωνα με τα οποία θα υπολογίζεται η Μηνιαία Μισθοδοσία επί της κατάταξης, Β) τo νέο επίδομα ύψους 2.400 ευρώ που θα δοθεί σε πρώην Έλληνες Επαγγελματίες που πληρούμε τα κριτήρια στον οργανισμό.
Θα πρέπει επίσης να έχουμε συμπληρώσει χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο και να παραμένουμε εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οαέδ, Γ)
το ετήσιο φοιτητικό στεγαστικό επίδομα των 1.000 ευρώ το οποίο επεκτείνεται και στους Έλληνες Πολίτες, των ¨Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης¨, Δ) το Ελληνικό Κράτος ενισχύει την έκπτωση ηλεκτρικού ρεύματος (ΔΕΗ) και επίσης θέτει επίδομα θέρμανσης ως και 750 ευρώ, στις πολυκατοικίες με το Φυσικό Αέριο.
Επίσης οι Μισθοδοσίες για τους Έλληνες Πολίτες έχουν ως εξής: Ο Μισθός των Ελλήνων Εργαζομένων του Δημοσίου καταβλήθηκε στις αρχές του τρέχοντος μηνός για το πρώτο δεκαπενθήμερο και στις 13 με 14 καταβλήθηκε ο μισθός για το δεύτερο δεκαπενθήμερο! Ανακοινώθηκαν επίσης για αυτό τον Μήνα οι Θέσεις για την στελέχωση στους Διοικητικούς Τομείς από τους Έλληνες Πολίτες, η οποία γίνεται κατόπιν ηλεκτρονικής αποστολής των Βιογραφικών τους. 
Το Επίδομα των Ελλήνων Ομογενών θα καταβληθεί την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.
Οι Έλληνες Συνταξιούχοι θα πληρωθούν ως εξής:
Το Δημόσιο θα καταβάλλει στους Έλληνες τις ανάλογες συντάξεις τους την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.
Για τους Έλληνες συνταξιούχους του Ίκα που το Άμκα τους λήγει στους μονούς αριθμούς 1, 3, 5, 7, 9, η σύνταξη θα καταβληθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021.
Για τους Έλληνες συνταξιούχους του Ίκα που το Άμκα τους λήγει στους ζυγούς αριθμούς 0, 2, 4, 6, 8, η σύνταξη θα καταβληθεί την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.
Οι μισθοί και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στους Έλληνες ως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.

Το επίδομα ενοικίου θα καταβληθεί επίσης την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.
Το Μμε θα καταβάλει στους Έλληνες τις συντάξεις την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2021.
Το Ετάτ θα καταβάλει στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.
Ο Οαεε θα καταβάλλει στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.
Ο Ογά θα καταβάλλει στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.
Το Εταα (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021.
Τα Νατ και Κεάν θα καταβάλλουν στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021.
Τα υπόλοιπα Ταμεία του Έφκα (Μισθωτών) θα καταβάλλουν στους Έλληνες τις συντάξεις τους την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021. Τις συντάξεις των Ελλήνων Υπερηλίκων
θα καταβάλλει ο Οπεκά την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021.
Οι Επικουρικές Συντάξεις (Ετεατέπ) για τους Έλληνες Πολίτες θα καταβληθούν:
Το Υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιεί την πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων στην ίδια ημερομηνία σε μόνιμη βάση. Ως εκ τούτου οι επικουρικές συντάξεις των Ελλήνων Πολιτών του μηνός Νοεμβρίου του 2021 θα πληρωθούν ταυτόχρονα τις ίδιες ημερομηνίες με τις κύριες συντάξεις. 
Τα υπόλοιπα ταμεία θα καταβάλλουν στους Έλληνες τις συντάξεις τους, στις 27 Οκτωβρίου.
Στο τέλος του χρόνου επίσης, μας ανακοινώθηκε  ο διπλασιασμός του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.
 Συγχαρητήρια!