Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Ελλήνων Πάσχα 2022

Το Πάσχα των Ελλήνων φωτίζει με τα Ελληνικά του Έθιμα όλο τον πλανήτη! Η Πόλη μας Λάρισα δείχνει τα Ελληνικά της Έθιμα, όπως κι η υπόλοιπη Ελλάδα κι όπου υπάρχει ο Ελληνισμός, κι αυτή, αντάξια των Γιορτών της Ελληνικής Χριστιανοσύνης!
Οι Λαρισαίοι σε κάθε σημείο της Πόλης τηρούν τα Ελληνικά Έθιμα αυτών των ημερών με τα αμέτρητα Τσιπουράδικα και Ουζερί, μαζί με όλες τις Ελληνικές Μυρωδιές στον αέρα της Πόλης να κυριαρχούν όλη τη μέρα!
Το βράδυ οι Λαρισαίοι συνέρρευσαν μαζικά στην κεντρική Πλατεία της Πόλης και σε όλα τα σημεία μαζί με Όλες τις Ηγετικές και Πολιτειακές μας Αρχές έσεισαν τον τόπο, μαζί με λαμπάδες και κεριά στα χέρια, χωρίς να πέφτει καρφίτσα, ενώ η Ελληνική Τροχαία παράλληλα διέκοψε όλους τους δρόμους της κυκλοφορίας προς κάθε ρεύμα στην Πόλη μας, σε κάθε περιοχή για να μπορέσουμε να χαρούμε την Ελληνική Γιορτή!
Τα Ελληνικά Κρασιά όπως Τσίπουρο, Ρετσίνα, Τσικουδιά κ.α. έχουν την τιμητική τους!
Οι στολισμένοι Επιτάφιοι και η περιφορά τους με την εξύψωση του Χριστού σε κάθε ενορία της Ελλάδας και του εξωτερικού συνεχίζεται παντού κάθε φορά, όπου υπάρχει ο Ελληνισμός, δηλαδή σε όλο τον πλανήτη! Στα Ελληνικά Λιμάνια και τα Νησιά μας οι Έλληνες τους περιφέρουν στα μπράτσα τους, εντός της θάλασσας! Στο κέντρο η Λάρισα, εδώ και καιρό φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Κεντρική Πλατεία ένα μεγάλο Πασχαλινό Χωριό! Οι Έλληνες Πολίτες διασκεδάζουν μαζικά, ξοδεύοντας αδρά χρήματα για τις αγορές τους, ενώ τα θέρετρα έχουν στο 100% πληρότητα!
Οι ημέρες του Πάσχα όπως κάθε ένας Έλληνας ξεχωριστά, να φωτίζουν παγκόσμια σε όλη την ανθρωπότητα! Χρόνια μας Πολλά Έλληνες!