Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Ελληνισμός από Χρυσάφι - Οι Έλληνες τα πιο γρήγορα τσακάλια, ο Έλληνας παγκόσμιος Μύθος Λευτέρης Πετρούνιας, οι Έλληνες αετοί με τα Χρυσά τους Απόστολος Χρήστου κι Αντώνης Παπακωνσταντίνου, το απίστευτο ρεκόρ της Ελληνίδας ύαινας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με τα δύο Χρυσά σε μία μόλις εβδομάδα


Ελληνισμός από Χρυσό! Η χώρα μας βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα των μεταλλίων στο εφετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με 5 κατακτήσεις. ο Έλληνας παγκόσμιος Μύθος Λευτέρης Πετρούνιας, οι Έλληνες αετοί με τα Χρυσά τους Απόστολος Χρήστου κι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και το απίστευτο ρεκόρ της Ελληνίδας ύαινας Αντιγόνης Ντρισμπιώτη με τα δύο Χρυσά σε μία μόλις εβδομάδα έκαναν ξανά να ξεχωρίσουμε οι Έλληνες χαρίζοντάς μας παγκόσμιο Χρυσάφι! Η χώρα μας βρίσκεται ήδη στην κορυφή του πίνακα των μεταλλίων με άλλες στο εφετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με 5 κατακτήσεις!
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνιση του. Ισοφάρισε απίστευτο ρεκόρ με έξι χρυσά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!
Μέρες απίστευτης δόξας ζει ο Ελληνισμός και οι στιγμές περηφάνιας δεν έχουν τελειωμό για τους Έλληνες! Ο Λευτέρης Πετρούνιας απέδειξε για πολλοστή φορά πως είναι τεράστιος παγκόσμιος καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης που διεξάγεται στο Μόναχο. Ο Λευτέρης Πετρούνιας εκτέλεσε με αρτιότητα το πρόγραμμα του στον τελικό και με βαθμολογία 15.133 δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της παγκόσμιας ανωτερότητα του!
Η αρχή των επιτυχιών είχε γίνει στο Μόναχο και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας. Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μονό σκιφ ελαφρών βαρών ενώ μόλις για 29 κλάσματα του δευτερολέπτου ο Στέφανος Ντούσκος έχασε την κορυφή στον τελικό του σκιφ, και πήρε το ασημένιο.
Λίγο νωρίτερα η Ζωή Φίτσιου είχε ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο ελαφρύ σκιφ. Ίδια διάκριση και για την Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ, συγκομιδή ρεκόρ για τη χώρα μας σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας με 4 μετάλλια! Στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης, ο Απόστολος Χρήστου… ξέσπασε μετά το χρυσό στα 50μ. ύπτιο ενώ κατέκτησε και το ασημένιο στα 100μ.!
Το μετάλλιο της κορυφαίας Κατερίνα Στεφανίδη στο επί κοντώ, τέταρτο διαδοχικό σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, προστέθηκε σε μια μακρά λίστα μεγάλων επιτυχιών των Ελλήνων αθλητών στις μεγάλες διοργανώσεις αυτού του καλοκαιριού!
Άλλη μία μέρα στη δουλειά ή ακόμα ένα μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Γιατί κάπως έτσι έχουν τα πράγματα για την Κατερίνα Στεφανίδη.
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά σε τέσσερις συνεχόμενες διοργανώσεις, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ανάβει στο βάθρο των νικητών.
Η Στεφανίδη πήρε το ασημένιο στο άλμα επί κοντώ περνώντας τα 4 μέτρα και 75 εκατοστά και έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας, που πανηγυρίζει τέσσερα συνεχόμενα μετάλλια σε μία διεθνή διοργάνωση. Μία μοναδική προσπάθεια, που δείχνει και το μέταλλό της.
Το μετάλλιο της Κατερίνας Στεφανίδη αποτελεί τη συνέχεια των χρυσών του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στα 35 χιλιόμετρα βάδην, καθώς και πολλών άλλων αθλητών και αθλητριών που δεν έφτασαν στην κορυφή, αλλά πέρασαν σε τελικούς και σημείωσαν ρεκόρ!
Με όπλο τη θέληση και δύναμη της ψυχής της, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε το 2ο χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, καθώς μετά τα 35 χιλιόμετρα βάδην τερμάτισε πρώτη και στα 20 χιλιόμετρα καταφέρνοντας μοναδικό επίτευγμα!  Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έκανε το ανεπανάληπτο ρεκόρ!
Τέσσερις ημέρες μετά τη νίκη της στα 35 χιλιόμετρα βάδην, τερματίζει πρώτη και στα 20 χιλιόμετρα και γράφει ιστορία.
Γίνεται η μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια που κατακτά δύο χρυσά μετάλλια σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε στις πλάτες της την Ελληνικά Σημαία και την ανέβασε πιο ψηλά από όλες και μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες Συμμετέχοντες κατάφεραν να λάμψουν σαν Άστρα, στην κορυφή της Ευρώπης!
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είχε σταθερό ρυθμό και ήλεγχε τις δυνάμεις της στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Μετά το 14ο χιλιόμετρο, ωστόσο, ξεκίνησε την επίθεσή της και με χρόνο 1 ώρα, 29 λεπτά και 3 δεύτερα σημείωσε ατομικό ρεκόρ! Συγχαρητήρια!