Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Ο Ελληνισμός έλαμψε σε όλο τον Πλανήτη στα Θεοφάνεια του 2023


Οι Εορταστικές Εκδηλώσεις με τον Καθαγιασμό των Υδάτων, την Ελληνική Δοξολογία και τις Εορταστικές Εκδηλώσεις με τη μέριμνα των Ελληνικών Αρχιεπισκοπών για την άρτια διεξαγωγή τους, είχαν ως αποτέλεσμα να γιορταστούν με Λαμπρότητα από άκρη εις άκρη του πλανήτη και φέτος, τα Θεοφάνεια! Στις Ελληνικές Πόλεις και σε ολόκληρο απανταχού τον Ελληνισμό! Από την Δεξαμενή στο Κολωνάκι, τους Λιμένες Πειραιά και Θεσσαλονίκης μέχρι την ακτή του Κερατίου Κόλπου στην Κωνσταντινούπολη, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις Ελληνικές Παροικίες στις εικόνες που ακολουθούν,Οι Έλληνες Πολίτες με την επιμέλεια των Μητροπόλεων και των Τοπικών Αρχών, παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην ρίψη του Τιμίου Σταυρού!
Με την Θρησκευτική Πομπή πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των υδάτων στον πλανήτη!
Η Ελληνική Εορτή της Χριστιανοσύνης, του Φωτός δηλαδή όπως λέγεται, κλείνει το Ελληνικό Δωδεκαήμερο των Ελληνικών Εορτών (Αργία) των Λαρισαίων όπως και των υπόλοιπων Ελλήνων στην Ελλάδα και το εξωτερικό! 
Μία περίοδος γεμάτη λάμψη και μαγεία! Όλη την περίοδο ξορκίστηκε το άσχημο ενώ τα ξεχωριστά Φώτα και λόγω των Χριστουγέννων σκόρπισαν την ομορφιά και την χαρά σε μικρούς και μεγάλους σε όλο τον πλανήτη με την Ελληνική Πνοή τους, όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους!
Η σημασιολογία της Εορτής των Θεοφανείων κατά την Ελληνική Λαογραφία, σηματοδοτεί το ξόρκισμα του άσχημου, με το ¨Φώτισμα¨,
όπου το Καθαγιασμένο ράντισμα του εκάστοτε Ιερέα κλείνει των κύκλο των συγκεκριμένων Ελληνικών Εορτών!
Τα Λευκά Περιστέρια είναι το σύμβολο της ημέρας τα οποία αφήνονται και συμβολικά από τους Ιερείς εντός κι εκτός των Ελληνικών Ναών κατά την Τέλεση του Μυστηρίου!
¨Σήμερα τα φώτα κι ο φωτισμός, η χαρά μεγάλη και ο Αγιασμός¨, όπως τραγουδούν τα Ελληνόπουλα στα Ελληνικά Κάλαντα των Φώτων κάθε φορά!
Τα Ελληνικά Έθιμα των Θεοφανίων είναι πλούσια και πολλά από την απαρχή του Ελληνισμού!
 Στην Πόλη μας Λάρισα ήδη καθαγιάστηκαν τα ύδατα του Πηνειού όπως και σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ πολύ νωρίς το χάραμα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών, χτύπησαν χαρμόσυνα σε όλη την Πόλη μας, με την επιμέλεια της Μητρόπολης!
Χρόνια Πολλά σε κάθε Έλληνα Θεοφάνη, Φανούρη, Φώτη, Φωτεινή, Θεοφανία αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό! [Αυστραλία - Αφρική - Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής - Κωνσταντινούπολη κλπ].
Στην Πόλη μας Λάρισα με πλήθος Λαρισαίων όπως αναφέρθηκε, πραγματοποιήθηκαν τα λαμπρά Θεοφάνεια, ξεκινώντας οι Εκδηλώσεις από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου όπου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, τέλεσε τη Θεία Λειτουργία και τον Αγιασμό!
  Πραγματοποιήθηκε η ρίψη του Τιμίου Σταυρού στα ύδατα όπου οι Έλληνες Κολυμβητές βούτηξαν καθ΄υπόδειξη της Μητρόπολης Λαρίσης στον Πηνειό για να τον πιάσουν, ενώ ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Ελληνικής Βασιλόπιτας στις Λέσχες και στα Σημεία των Ελληνικών Δυνάμεων ασφαλείας! Στα παράλια του Νομού Λάρισας και συγκεκριμένα στο Λιμάνι του Αγιοκάμπου, για τον Σταυρό βούτηξαν Έλληνες μαθητές με το πλήθος των συγκεντρωμένων από τον παραθαλάσσιο οικισμό του Αγιοκάμπου να τιμούν την Εορτή των Θεοφανείων και φέτος με τη συμμετοχή των Τοπικών Αρχών κάτι που συνηθίζεται και σε όλα τα υπόλοιπα μέρη και κωμοπόλεις μας! Στην Πόλη μας Λάρισα πραγματοποιήθηκε με ενθουσιασμό η ρίψη του Τιμίου Σταυρού, μαζί με μία Ελληνική Λαοθάλασσα στις όχθες του Πηνειού!
Χρόνια Πολλά σε όλο τον Ελληνισμό!