Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Αλεξάνδρειο - Μνήμη του Μέγα Αλέξανδρου | 13 - 06 - 12 19:30

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Σαν σήμερα 13 Ιουνίου το 323 π.Χ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών, στην πόλη της Βαβυλώνας, στο παλάτι του Ναβουχοδονόσορα Β', ο Μέγας Αλέξανδρος! Έφτασε η ώρα να τιμήσουμε τον Μέγαλο Έλληνα Στρατηλάτη μας! 
Όλοι μαζί υψώνουμε τις φωνές και την περηφάνειά μας, στην τελετή του Μέγα Αλέξανδρου! Όλοι θα βρισκόμαστε στο Λιτόχωρο, επάνω στην Εθνική Οδό και γύρω από το τεράστιο Κτήμα που στεγάζει το ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΟ, το μεγαλύτερο και επιβλητικότερο μέγαρο, του Μέγα Αλέξανδρου! Η Αρχαία Ελληνική Μακεδονία, όπως αποτυπώνεται επίσημα μέσα από την ιστορία! Η Τελετή θα κρατήσει, μέχρι αργά το βράδυ! Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
 19:30 Ομιλία στη μνήμη του Μέγα Αλέξανδρου. Η γέννησή του στην Πέλλα και η διδασκαλία της ελληνικής παιδείας του, από τα χρόνια της κυριαρχίας του, μέχρι τον θάνατό του!
21:00 Πυροτεχνήματα και κορύφωση της Τελετής! Η εκδήλωση θα κρατήσει μέχρι τις
24:00 αλλά και μετά στην οποία οι Έλληνες παρευρισκόμενοι θα εχουν τη δυνατότητα  να απολαύσουν εντός του μεγάλου κτήματος, Αρχαία Ελληνική Κουζίνα που θα περιλαμβάνει Οβελία, Ψάρι, Σαλάτα Ελιάς, Ελιές, Φέτa σε Άλμη, Ρύζι, Ζυμαρικά, Κριθαρένιο Άρτο και Οίνο, ενώ η αρχαία ελληνική μουσική θα περιλαμβάνει παιάνες και ύμνους! 
Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης να ξεναγηθούν στο επιβλητικό Αρχαίων Ελληνικών Προτύπων κτίριο του Αλεξάνδρειου μεγάρου με τους σημαντικούς μουσειακούς τεράστιας σημασίας θησαυρούς του από την Αρχαία Ελληνική Μακεδονία!