Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Στα Ελληνικά το ξένο δίκτυο Euronews - Απόψε η εκδήλωση | 29-06-12

Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Η συμφωνία της νέας επέκτασης στην ουσία, της Ελληνικής Γλώσσας μας, έκλεισε! To ξένο δίκτυο Euronews, θα εκπέμπει από το φθινόπωρο στα Ελληνικά!
Άλλη μια επιτυχία για τις Ελληνικές Αρχές, καθώς έπειτα από συννενόηση μαζί τους και επιστολές μας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Euronews Michael Peters, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα!
Ο ίδιος τόνισε πως είναι αδύνατο μια γλώσσα που "δαμάζει" σήμερα όλο τον κόσμο να μην υπάρχει σε ετούτο το ξένο ειδησεογραφικό δίκτυο και ότι ο νέος αυτός δίαυλος επικοινωνίας θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην
Ελλάδα
, καθώς η Ελλάδα μπροστά θα μπορεί να βρίσκεται σε κάθε μέρος του πλανήτη, με τη δική της αποκλειστική εικόνα και ταυτότητα!
Αναλύοντας τη δομή του νέου καναλιού, 24ωρης λειτουργίας στην Ελλάδα, ο κ. Peters ανέφερε ότι θα απασχοληθούν συνολικά 42 εργαζόμενοι - επικεφαλής αρχισυντάκτης, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικό προσωπικό - στην Αθήνα! Τόνισε μάλιστα πως δεν πρόκειται για μια απλή «μετάφραση» θεμάτων του Euronews στα Ελληνικά όπως οι υπόλοιπες, αλλά για ένα ανεξάρτητο κανάλι, το οποίο θα χρησιμοποιεί Ελληνικά και μεγάλα διεθνή ρεπορτάζ από την κεντρική παραγωγή ειδήσεων ακόμα και στην ίδια την γαλλική πόλη της Λυών στην οποία εδρεύει το δίκτυο, με σχολιασμό Ελλήνων δημοσιογράφων και με την προσθήκη θεμάτων ελληνικού ενδιαφέροντος!
Πρόκειται λοιπόν για ένα ακόμα μεγάλο βήμα της Ελληνικής Γλώσσας και της νεότερης διάδοσής της!
Το γεγονός θα γιορταστεί ειδικά από τα άτομα της ομάδας μας των οποίων ήταν κύρια ιδέα από παλιά, σε νυχτερινό κέντρο της πόλης της Λάρισας (θα αποφασιστεί αργότερα απόψε)!
Για συμμετοχή στο γεγονός, μαζί μας μπορείτε να στέλνετε στο email της ιστοσελίδας για να λάβετε μέρος στην οργάνωση της αποψινής μας βραδιάς και για περισσότερες λεπτομέρειες!

mdjmail@mail.com