Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Προσκήνυμα Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στη Βόρεια Ήπειρο - Με Eλληνικές Σημαίες και στεφάνια γέμισαν και οι υπόλοιπες Ελληνικές Περιοχές του Βορρά

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, οργάνωσε και πραγματοποίησε ένα τριήμερο ταξίδι-προσκύνημα στην Β. Ήπειρο, στα Αρχαία Ηπειρωτικά εδάφη που οι πρόγονοί μας έγραψαν το ανεπανάληπτο Έπος του 1940-41, αλλά και στους Έλληνες της Αλβανίας!
Στο προσκύνημα αυτό συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης  κ. Χρήστος Μιχαλάκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Αθ. Τσιάρας, κ. Γεωργιος Καπέλος και πλήθος κόσμου!
(Από την επίσημη ανακοίνωση του οδοιπορικού.) 
Φθάνοντας στον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς, η ενότητα μετέβει στο χωριό Βουλιαράτες,
Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Ιερό Ναό και το Στρατιωτικό Νεκροταφείο των Ελλήνων, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση με τον τοπικό Έλληνα Ιερέα και
ψάλοντας τον Εθνικό Ύμνο έγινε δημοσίως κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων στο μνημείο των πεσόντων Ελλήνων Ηρώων! Συνεχίζοντας το οδοιπορικό, η πομπή φθάνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην  Κλεισούρα. Σ’αυτόν τον στρατηγικό κόμβο της περιοχής της Κλεισούρας, τον Δεκέμβριο του ’40 και τον Γενάρη του ’41, οι Έλληνες έδωσαν επικές μάχες εναντίον των Ιταλών του Μουσολίνι πολεμώντας τον φασισμό (έτσι λέγεται το εθνικιστικό καθεστώς της τότε Ιταλίας) Εκεί βρίσκεται το Στρατιωτικό Νεκροταφείο, δίπλα στον Αωό ποταμό!
Πραγματοποιήθηκε προσευχή στην εκκλησία και τελέσθηκε Ιερό Μνημόσυνο με τον εφημέριο του ναού, στο μνημείο των πεσόντων Ελλήνων μαχητών με μεγαλοπρέπεια! 
 Ακολούθησε με ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου δημόσια κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη!  
Συνεχίζοντας την πορεία η πομπή φθάνει στο Αργυρόκαστρο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Έλληνα πρόξενο και τον Δήμαρχο Αργυροκάστρου. Το βράδυ επισκεφθήκανε το χωριό Δερβιτσάνη, ένα χωριό γεμάτο Εθνικό παλμό σε μια κοινωνία που ξέρει και κρατάει ψηλά την Ελληνική Σημαία! Στο αμφιθέατρο του χωριού παρακολουθήσανε την Ελληνική Εκδήλωση, Εθνικού Περιεχομένου της 28ης Οκτωβρίου του 1940, από τα Ελληνόπουλα του σχολείου, με απαγγελίες, ποιήματα, τραγούδια και χορούς από την Ήπειρο! Την επόμενη μέρα αναχωρώντας από το Αργυρόκαστρο
  η πομπή έφθασε στην περιοχή «Κολικόνταση», όπου βρίσκεται ο τάφος του Αγίου, Πατέρα Κοσμά του Αιτωλού όπου πρόσφατα έχει ανεγερθεί και Ιερός Ναός προς τιμήν του! 
 Ακολούθησε επίσκεψη στο Βυζαντινό Μοναστήρι της ¨Παναγίας της Αρδενέβουσας¨, με τον Ιερό Ναό αφιερωμένο στο γενέσιο της Θεοτόκου, όπου έλαβε χώρα και συνομίλησαν με τον Έλληνα Ιερομόναχο!
Την τρίτη μέρα αναχωρήσανε για τα τίρανα. Φθάνοντας στην πόλη μεταβήκανε στον καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως, όπου με άλλους Έλληνες και πλήρη επισημότητα των αρχών παρακολουθήσανε την Κυριακάτικη θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Τιράνων κ.κ. Αναστασίου, στον περικαλλή και επιβλητικό Χριστιανικό Ιερό Ναό, περίκεντρου ρυθμού στο κέντρο της πόλεως! 
 Η μετέπειτα συνάντηση έγινε στο πνευματικό κέντρο της Αρχιεπισκοπής, σ΄ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο κτιριακό συγκρότημα κατάλληλα διαμορφωμένο.  Από εκεί φθάνουνε στη λίμνη της Οχρίδας και την παραλίμνια πόλη Πόγραδετς!
Η επιστολή συνεχίζει: Αφουγκρασθήκαμε τον πρωτόγνωρο Εθνικό παλμό των Ελλήνων και αναπτερώσαμε το Εθνικό και το θρησκευτικό μας συναίσθημα!
Θερμά συγχαρητήρια και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες! Καθώς η ιστορία μας συνεχίζεται στα βήματα των Αρχαίων Ηπειρωτών προγόνων μας και του βασιλιά Πύρρου στα Ελληνικά μας Ηπειρωτικά Εδάφη!