Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Mε πλήρη επισημότητα μαζί με άλλους φορείς ο Πρόεδρος Ομόνοιας Κορυτσάς Γρηγοράκης Καραμέλος, αναφώνησε λόγο για την 28η Οκτωβρίου


Mε πλήρη επισημότητα μαζί με άλλους Ελληνικούς φορείς ο Πρόεδρος Ομόνοιας Κορυτσάς Γρηγοράκης Καραμέλος, αναφώνησε λόγο για την 28η Οκτωβρίου!
 Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για το ελληνικό έθνος, είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, ημέρα νίκης, ημέρα ηρωική, μεγάλη ημέρα της ελευθερίας.
Εμείς, οι έλληνες της Κορυτσάς οργανώνουμε σήμερα αυτή την αναμνηστική εκδήλωση για να ενώσουμε και τιμήσουμε χιλιάδες άντρες και γυναίκες της Πατρίδας μας, που έγραψαν την ένδοξη εποποιία του Ηρωικού Πολέμου του 1940, του ιστορικού ΌΧΙ, δείχνοντας στο κόσμο ότι για την πατρίδα, για την μητρική γη, για την πίστη,  για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, πάνω από όλα είναι η Ελευθερία, οποιοδήποτε τίμημα  και να έχει αυτή.
Εδώ μπροστά μας, πριν από 72 χρόνια πέρασαν οι θαρραλέοι στρατιώτες, νικητές, από την αγριότερη μάχη αυτού του πολέμου, αυτό του βουνού Ιβάν. Αυτοί μαρτύρησαν με αίμα και θυσίες, με εξυπνάδα και στρατιωτικό ταλέντο,  ότι τα υψηλά κίνητρα και  ιδανικά  του ελληνικού έθνους, δεν υπάρχει δύναμη, όσο μεγάλη και να είναι αυτή, να τα καταπιέσει και να τα μεταλλάξει. Δεν  ξεχνάμε ποτέ!

Εσείς μαχητές της ελευθερίας, που έχετε 72 χρόνια που αναπαύσετε στις πλαγιές αυτών των βουνών, ο ένας δίπλα στον άλλον, ίσως ακόμη με πληγές, κουρασμένοι από το άγριο πόλεμο, αλλά με υψηλό ηθικό, υπεράνθρωπο, είστε το σύμβολο μας!


Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι το φως του πνεύματος σας, για αυτήν Εσείς, αφήσατε τα σπίτια σας και τις εστίες σας και πήρατε τα όπλα, δείξατε ηρωισμό  και αφάνταστες θυσίες για μας σήμερα, χύσατε το αίμα σας και δώσατε την ζωή σας, γιατί εσείς  αγαπούσατε την πατρίδα σας, ελεύθερη, όχι σκλαβωμένη, περήφανη και με αξιοπρέπεια από τις ακτές των θαλασσών και μέχρι και τα υψηλότερα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου!
Εμείς ζητάμε επίσης σήμερα πιο δυνατά από ποτέ, ότι:

α) να χτισθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το νεκροταφείο των ηρώων μας στην Κορυτσά,

β) να χτισθεί ένας μεγάλος οβελίσκος για την ηρωική μάχη στο Ιβάν.

γ) να χτισθεί το Πολεμικό Μουσείο του πολέμου του έτους 1940 στην Κορυτσά.

Η ιστορία γραμμένη με αίμα και θυσίες των κατοίκων για την ελευθερία του λαού και μας αξίζουν τα  μνημεία τιμής όλων των γενεών!

Γρηγοράκις Καραμέλος 

Πρόεδρος Ομόνοιας παράρτημα Κορυτσάς
Μεγάλα και πολλά Μπράβο στον Πρόεδρο Κορυτσάς!