Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Ό,τι χρειαστούν τα ζωάκια...

Η καταγραφή των ζώων στην Ελλάδα ξεκινά παλιά από τον Αριστοτέλη, όταν έγραψε το γνωστό
¨Περί ζώων ιστορίαι¨, όπου αναφέρεται λεπτομερώς στην πανίδα της χώρας μας! 
Η Ελληνική Πανίδα πλήρως, περιλαμβάνει περίπου 50.000 είδη!
Πιο συγκεκριμένα τα θηλαστικά ζώα είναι φιλικά με τον άνθρωπο κι όταν εξημερωθούν μπορούν να φανούνε ποικιλοτρόπως χρήσιμα!
Γάτες και Σκυλιά ως κατοικίδια για παράδειγμα, μπορούνε να αποτελέσουνε το τέλειο είδος για παρέα!
Προσπαθούμε όμως πάντα να εξυπηρετούμε και τις ανάγκες των ζώων, όπως τους σκύλους συντροφιάς και φύλαξης, χωρίς να τα επιβαρύνουμε με δικές μας ανθρώπινες ιδιαιτερότητες!
Για παράδειγμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να έχουνε πλήρες φαγητό αλλά και νερό στη διάθεσή τους! 
Η εξασφάλιση για τα βασικά όμως δεν επαρκεί!
Πόσες φορές έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να υποδυόμαστε κάτι και να ξεγελάμε τα ζώα, χωρίς να το εννοούμε, έτσι για να δούμε πως θα αντιδράσουνε, όπως και στην ζωή μας! 
Είτε υποδυόμενοι πως θέλουμε να τους δώσουμε φαγητό, είτε ξεπερνώντας ακόμη και τα όρια, για να κοροιδέψουμε ένα ζώο που πιθανότατα να μην είναι υγιές και αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα;
Αυτή η ¨ψεύτικη¨ συμπεριφορά μας είναι γνωστή από πλευράς μας κι ανθρώπινη και η οποία έχει ως σκοπό να καλύψει μια δική μας, ατομική ανάγκη καθώς την έχουμε κληρονομήσει αιώνια ανέκαθεν και δεν αλλάζει ως προς το περιβάλλον που την εκδηλώνουμε ούτε επιδρά σε οποιαδήποτε άποψη έχουμε σχηματίσει! 
Λέμε πράγματα και κάνουμε κινήσεις συνήθως για να τα γελάσουμε ή να τα κοροιδέψουμε και να δούμε πως θα αντιδράσουνε, πρακτική που μπορεί όμως να βλάψει τα ζώα και ιδιαίτερα ένα ζώο συντροφιάς όπως είναι ο σκύλος ή η γάτα, ακόμη κι αν δεν τα εννοούμε!
Ο κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα σε εμάς και τα ζώα θα πρέπει να εμπεριέχει κάθε είδους ειλικρίνεια και σεβασμό! 
Όποια και αν είναι η άποψή μας για αυτά, πρέπει να τους δείχνουμε τι αισθανόμαστε και αυτό να είναι όσο γίνεται τίποτε παραπάνω παρά η συμπάθειά μας προς αυτά προσπαθώντας κι εμείς για αυτό όσο μπορούμε, χωρίς να χρειάζεται να προσποιούμαστε!  
Γ-Μ.