Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Τίποτα δεν έχουν δικό τους ¨προς όλες τις κατευθύνσεις¨ ➧ Όλα είναι Ελληνικά

Μια σύντομη
ματιά επιχειρεί να ρίξει αυτο το άρθρο σε άλλες χώρες σε σχέση με την δική μας, την Ελλάδα!
Ως γνωστόν η χώρα μας κατέχει μία πολύ καλή γεωστρατηγική θέση έναντι των υπολοίπων και την πιο πλούσια γεωγραφική περιοχή!
Όλες οι Αποικίες μας είναι παντού και περιμένουνε την Λύτρωση!
Ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Ελλάδα ο Πολιτισμός που αφήσαμε και συνεχίζουμε να αφήνουμε, είναι ανυπέρβλητος! 
Παραδείγματα της κοντινής περιοχής:
τουρκία, Ιταλία, Αλβανία και άλλες δεν έχουν κανένα πολιτισμό, δικό τους παρά Ελληνικό! 
 Η τουρκία έχει σχεδόν όλες τις πόλεις της, χαρακτηρισμένες ως Ελληνικές Αποικίες και αυτό φαίνεται και από τα ονόματα από τις Αρχαίες μας ξακουστές αποικίες όπως η Έφεσος, η Μιλητός και άλλες εώς όλες τις μεγάλες (Ελληνικές) πόλεις του σήμερα: 
Άγκυρα, Κωνσταντινούπολη, Άδανα (εκ των Δαναών), Αντάλυα, Σμύρνη, Ικόνιο (Κόνυα), Προύσα, Σαμσούντα, Καππαδοκία (Καισάρια), Μερσίνη! Ακόμα και το σύμπλεγμα της ημισελήνου (δηλ. το μισοφέγγαρο και το άστρο) που χρησιμοποιούνε στη τουρκία έχει σχέση στο χρόνο με την Ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό μας!
Η Ιταλία (Σικελία), όπως και ο υπόλοιπος πλανήτης είναι γεμάτη Ελληνικές μας Αποικίες, ενταγμένες στην ¨Μεγάλη ξακουστή μας Ελλάδα¨! 
Για την Αλβανία δεν χρειάζεται σύσταση από την Αρχαία Ιλλυρία, οι απέραντες Αρχαίες Ελληνικές Αποικές της Ηπείρου με τα Ελληνικά Φύλα που τις διαδέχθηκαν, μόνο Ελληνισμό καταμαρτυρούν για την μικρή αυτή περιοχή, αλλά με τον τόσο μεγάλο Ελληνικό πολιτισμό χαραγμένο πάνω της! 
Και μόνο το όνομα ¨αλμπάνια¨, που προέρχεται από την αυτούσια Ελληνική λέξη ¨Αλβανία¨, σηματοδοτεί τον Έλληνα ρυθμιστή της Ιστορίας πάνω στην περιοχή! 
Η Ιστορία συνιστά λοιπόν να νιώθουμε Εθνικό Ρίγος γιατί η ιστορία αναγνωρίζει και υποκλίνεται περήφανα σε εμάς τους Έλληνες!
Σε εμάς τους Έλληνες που πάλι με χρόνια και καιρούς, πάλι δικά μας θα ΄ναι!