Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Χρόνια Πολλά σε όλους μας ➧ Η Γιορτινή Λάρισα υποδέχεται την μία από τις δύο μεγαλύτερες Γιορτές τους Έθνους μας, την ¨Εθνική Επέτειο του Όχι¨ (27 και 28 Οκτωβρίου) ➧ Απότιση Φόρου Τιμής από: τους Μαθητές, Σπουδαστές, Καθηγητές, Προσκόπους, Οδηγούς, Φορείς, Συλλόγους και Πάσης Φύσης υπόλοιπες προσωπικότητες που αποτελούνε την Πόλη μας ➧ Στις 11:30 η Επίσημη Παρέλαση στο κέντρο ➧ Εορταστικές Εκδηλώσεις σε όλες τις Σχολές, τα Σχολεία και τα Ιδρύματα της Πόλης μας από καθηγητές και δασκάλους για την Εθνική μας Επέτειο ➧ Το Επίσημο αναλυτικό Πρόγραμμα

Για τον Εορτασμό της μίας από τις δύο Μεγαλύτερες Γιορτές τους Έθνους μας, της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου του 1940 και του Όχι στους Ιταλούς για την προάσπιση της Ελλάδας και των Εθνικών Συνόρων από τους κατακτητές, η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας της Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει την τιμή να ανακοινώσει Περήφανα το ακόλουθο Επίσημο Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων της Εθνικής Εορτής:
ΔΕΥΤΕΡΑ  27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας της 26ης  μέχρι και της δύσης του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου 2014!
Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών Καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 27ης και 28ης Οκτωβρίου!
Εορταστικές Εκδηλώσεις και ομιλίες σε όλες τις Σχολές, τα Σχολεία και τα Ιδρύματα της πόλης από καθηγητές και δασκάλους για την Εθνική Επέτειο (Εορταστικές διοργανώσεις στα Νηπειαγωγεία της χώρας)!
ΩΡΑ 12:00 : Απότιση φόρου τιμής από τους Μαθητές, Σπουδαστές, Προσκόπους, Οδηγούς, Φορείς και Συλλόγους στο Ηρώο Πεσόντων της Πόλης μας!
ΤΡΙΤΗ  28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
ΩΡΑ 07:00 : Θα σημάνουν χαρμόσυνα ταυτόχρονα οι καμπάνες όλων των Εκκλησιών με φροντίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου!
Εωθινό θα παίζεται από τη μουσική της 1ης Στρατιάς και της Φιλαρμονικής του Δήμου Λάρισας στους κεντρικούς δρόμους της Πόλης!
ΩΡΑ 08:00 : Επίσημη Έπαρση Σημαίας!
ΩΡΑ 10:30 : Άφιξη Επισήμων και Έναρξη Δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Αχιλλείου, στην οποία θα  χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Σεβ. κ. κ. Ιγνάτιος!
Μετά το τέλος της δοξολογίας και εντός του Ιερού Ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Αγγελική Χατζηαβραάμ, Διευθύντρια 4ου Γυμνασίου Λάρισας.
ΩΡΑ 11:00 : Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλης και κατάθεση Στεφάνων από Ανώτατες Στρατιωτικές και πολιτικές Αρχές, Εφεδροπολεμιστικές Οργανώσεις και άλλες αναγνωρισμένες Οργανώσεις και Συλλογικοτήτες για την προαγωγή του Έθνους μας!
ΩΡΑ 11:30: Θα λάβει χώρα η Επίσημη Παρέλαση στην κεντρική πλατεία της Λάρισας και το υπόλοιπο κέντρο (Λέσχη Αξιωματικών)! 
Θα παρελάσουν: Οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, Οι Μαθητές, οι Ανάπηροι Πολέμου, Πρόσκοποι, Οδηγοί και άλλοι Πολιτιστικοί Σύλλογοι!
Τελετάρχες ορίζονται:
1) Η κ. Δάφνη Μπατσίλα, Καθηγήτρια και Υπεύθυνη της Ομάδας Φυσικής Αγωγής Λάρισας,
2) Ο κ. Κων/νος Καραδήμας, υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Σημείωση: Όσες Οργανώσεις, Σύνδεσμοι, Σύλλογοι και λοιποί επιθυμούν να καταθέσουν Στεφάνι την 27η Οκτωβρίου 2014, θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την 12η μεσημβρινή της 24ης Οκτωβρίου 2014, στη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας (Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων Φυσικής Αγωγής) (τηλ.2410 534738) ή στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (τηλ.2413506469)!
Χρόνια Πολλά σε όλους μας!