Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Η 28η Οκτωβρίου γιορτάστηκε με Μεγαλοπρέπεια από την Ελληνική Ομογένεια και τους τοπικούς φορείς σε όλο τον κόσμο

Με Μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε σε όλο τον κόσμο η ¨Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου¨, ¨του ΌΧΙ¨ από την Ελληνική Ομογένεια!
Σε όλες τις Ηπείρους με Μεγαλειώδεις Εκδηλώσεις γιόρτασαν δημοσίως οι απανταχού Έλληνες του κόσμου, με την τεράστια Ευτυχία ζωγραφισμένη, που εξωτερίκευαν παντού, αντιλαβανόμενοι κι αυτοί την μέγιστη ¨Εθνική Ταυτότητα¨ ως Λαός, απέναντι σε όλο τον κόσμο, την Ελληνική μας!
Στο Τορόντο, η παρέλαση κατέληξε στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου κατατέθηκαν τα Στεφάνια!
Με λαμπρότητα γιορτάστηκε στο Μόντρεαλ, η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, ανήμερα της Εορτής του  Αγίου Δημητρίου!
Η θεία λειτουργία και η δοξολογία υπέρ των πεσόντων στο αλβανικό Μέτωπο τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, πρωτοστατούντος του Ιερατικού προϊσταμένου κ. π. Παναγιώτη Σαλατέλη!
Ακολούθησε γεύμα για την Εθνική Επέτειο στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο όπου δόθηκαν τιμητικοί έπαινοι στην κα. Ιωάννα Τσουμπλέκα για την προσφορά της στους ηλικιωμένους, μέσω του Ελληνικού Συλλόγου «Φιλία» και στον κ. Λευτέρη Μιχαηλίδη για την 50ετή συνεισφορά του στο σύλλογο ¨Ποντίων του Μόντρεαλ¨!
Στην Νέα Υόρκη, Ελληνικά Σχολεία και Φορείς, τίμησαν την Ιστορική Ελληνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!
Αρκετά ημερήσια και απογευματινά Σχολεία Ελληνορθόδοξων Κοινοτήτων πραγματοποίησαν Ελληνικές δημόσιες Εκδηλώσεις με Ομιλίες, Απαγγελίες Ποιημάτων και Τραγουδιών!
Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης διοργάνωσε την καθιερωμένη Μεγαλειώδη παρέλασή της στην ¨Αστόρια των Ελλήνων¨!
Με την συνεργασία των Ηπειρωτικών Συλλόγων «Αναγέννηση», «Σουλιώτισσες», «Πύρρος», «Θυγατέρες της Ηπείρου» και άλλων σωματείων, τελέστηκε πρώτα η Πανηγυρική Δοξολογία στην ξακουστή Ελληνική Ορθόδοξη ¨Εκκλησία των Αγίων Αικατερίνης και Γεωργίου¨ και ακολούθησε η παρέλαση, προς το οίκημα της Ομοσπονδίας, στο ¨Σταθάκειο Κέντρο¨, όπου παρουσιάστηκε πλούσιο Ελληνικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα προς Τιμή των Ελλήνων και πραγματοποιήθηκε Κατάθεση Στεφάνων!
Οι Έλληνες, είμαστε τόσοι πολλοί και Αξιοθαύμαστοι χάρη στον Πολιτισμό μας από όλη την Παγκόσμια Κοινότητα (και αυτό είναι το Σημαντικότερο όλων), που ο Οργανισμός «Όχι ντέι Φαουντέισιον (-Day Foundation)» διοργάνωσε και φέτος τον 4ο Εορτασμό στην Ουάσιγκτον (που Επίσημα έχει Κρατικά κατοχυρωθεί εκεί) για την Τιμή των Ελλήνων, με την συμμετοχή
εκπροσώπων των Ελληνικών Ομογενειακών Φορέων, μελών του Κογκρέσου, των βετεράνων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου κι άλλων Οργανισμών!
Με Πανηγυρική Δοξολογία στον Ελληνοορθόδοξο Καθεδρικό ναό της Αγίας Τριάδας στη Βιέννη, ολοκληρώθηκαν χθες οι Εκδηλώσεις του Ελληνισμού για την 28η Οκτωβρίου!
 Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες του κόσμου - όπου κι αν βρισκόμαστε!