Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Εγκαίνια του νέου Καθεδρικού ναού του Αγίου Δημητρίου στο Βεράτιο

«Κάθε Ορθόδοξος ναός είναι χώρος ειρήνης, παρηγοριάς, χώρος όπου οι άνθρωποι βρίσκουν όχι μόνον το Θεό αλλά και τον εαυτό τους. Συγχρόνως είναι τόπος συναδελφώσεως, όπου με σεβασμό ο ένας συναντά τον άλλον. Είναι ακόμη τόπος πνευματικής ανανεώσεως και αγιασμού. Χώρος δοξολογίας του Θεού, όπου συνυπάρχουν η αλήθεια, η αγάπη και η ομορφιά. Ο νέος Καθεδρικός Ναός του Βερατίου, καθώς υψώνεται στο κέντρο της πόλεως, αποτελεί βασικό πνευματικό πνεύμονά της»!
Τονίζοντας με αυτά τα λόγια τη σημασία του Ιερού ναού για τη ζωή των Ορθοδόξων Πιστών, ο Μακαρ. ο Αρχιεπίσκοπος τιράνων Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιος εγκαινίασε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014, ημέρα της εορτής του Αγίου Δημητρίου, τον νέο Καθεδρικό Ναό στο Βεράτιo, αφιερωμένο στον ομώνυμο Άγιο της Εκκλησίας μας!
Στην τελετή του καθαγιασμού συμμετείχαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Βερατίου κ. Ιγνάτιος, ο Θεοφ. Επίσκοπος Αμαντείας κ. Ναθαναήλ, πολλοί κληρικοί και πλήθος κόσμου!
Ο περικαλλής αυτός Ναός, συνολικού εμβαδού 527 τμ και ύψους 22μ, θεμελιώθηκε το 1994 και
ανεγέρθη το 2002, με σχέδια και επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας, ενώ η δαπάνη για την αποπεράτωσή του έφτασε τα 850,000 ευρώ, με την προσωπική φροντίδα του Αρχιεπισκόπου κ. Αναστασίου!
Από τις αρχές Ιουνίου 2014 μέχρι σήμερα τέλη Οκτωβρίου, έχουν εγκαινιασθεί επτά Νέοι Ιεροί Ναοί σε διάφορες περιοχές, οι οποίοι κοσμούν τον τόπο: δύο στα τίρανα και από ένας σε: Σκόδρα, Πόγραδετς, Αλίκο, Κλεισούρα και Βεράτιο!
Συγχαρητήρια!