Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η ¨Ακρόπολη του Περικλή¨ στο Εθνικό Ελληνικό Μουσείο στο Σικάγο

Την επίδραση της Ακρόπολης στη Δυτική Τέχνη και την Αρχιτεκτονική αναδεικνύει η έκθεση 
¨Ακρόπολη του Περικλή¨, η οποία θα εγκαινιαστεί στις 13 Νοεμβρίου, στο Εθνικό Ελληνικό Μουσείο, στο Σικάγο των ΗΠΑ! 
Η έκθεση υλοποιείται σε συνεργασία με τη σχολή Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Νοτρ Νταμ και με τη χορηγία της 13ης Περιφέρειας της AHEPA!
Η Ακρόπολη των Αθηνών και τα Μνημεία της αποτελούν το πιο φιλόδοξο κατασκευαστικό σχέδιο στην Ελληνική Ιστορία και θεωρούνται σημείο καμπής στη Δυτική Αρχιτεκτονική! 

Τα Μνημεία αυτά, που κτίστηκαν προς τιμήν της προστάτιδας της πόλης, Ελληνίδα θεάς Αθηνάς, σε τέλεια αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, καθιέρωσαν ένα καινούργιο λεξιλόγιο στην Δυτική Τέχνη και την Αρχιτεκτονική! 
Περιληπτικά το Μνημειώδες αυτό τοπίο είναι μοναδικής ομορφιάς και ενέπνευσε την ανθρωπότητα για πάνω από 2.500 χρόνια! 
Η έκθεση περιγράφει τη χρήση από τους Αθηναίους της Μνημειακής Αρχιτεκτονικής, ως εργαλείο για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά στο θείο κατά την Αρχαία Εποχή! 
Στην έκθεση φιλοξενούνται εικόνες της σύγχρονης Αθήνας που δείχνουν πώς χρησιμοποιήθηκαν η Κλασική Τέχνη και η Αρχιτεκτονική για τη δημιουργία της Ελληνικής Εθνικής Ταυτότητας που έχει σήμερα εδραιωθεί!
H σημαντική επίδραση της Ακρόπολης και του Ελληνικού Πολιτισμού στις ΗΠΑ αναδεικνύεται μέσα από εικόνες αμερικανικών τοπόσημων, όπως η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου, το Μνημείο του Λίνκολν, ο Λευκός Οίκος, καθώς και τα Μουσεία Φιλντ και Επιστήμης και Βιομηχανίας, στο Σικάγο!
Την έκθεση συνοδεύουν ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και διαδραστικά μοντέλα του Παρθενώνα, που έφτιαξαν φοιτητές Αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου, Νοτρ Νταμ!
Συγχαρητήρια!