Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Νεαρή Ελληνίδα από την Κρήτη σάρωσε τα βραβεία στο αντικείμενο της ¨Αστροφυσικής και Πλανητολογίας Διαστήματος¨

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη για την Ελληνίδα ερευνήτρια του διαστήματος από την Κρήτη Δρ. κα. Χριστίνα Πλαϊνάκη, η οποία απέκτησε ένα ακόμη διεθνές βραβείο για την προσφορά της, αυτή τη φορά στο Βέλγιο! 
Η Ελληνίδα Ερευνήτρια του Iστιντούτου Αστροφυσικής και Πλανητολογίας Διαστήματος της Ρώμης, είχε βραβευτεί πριν από λίγους μήνες για τη συμβολή της στον κλάδο της Πλανητικής Φυσικής και του Ηλιακού Συστήματος!
Όπως έγινε γνωστό, η κα. Χριστίνα Πλαϊνάκη, κατέκτησε ένα ακόμη διεθνές βραβείο, από τις Ακαδημίες της Ρωσίας, της Νορβηγίας και του Βελγίου, στο 11ο διεθνές συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε 17-21 Νοεμβρίου 2014, στη Λιέγη του Βελγίου! 
Ειδικότερα της απονεμήθηκε το βραβείο της Εκδήλωσης!
Η Δρ κα. Χριστίνα Πλαϊνάκη ολοκλήρωσε το διδακτορικό με θέμα Φυσική ηλιακών κοσμικών σωματίων με δεδομένα από μετρητές νετρονίων και δορυφόρους, το 2007 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο σε εμάς στην Αθήνα, του Τμήματος Φυσικής, Τομέας Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής (το 2007)!
Στη συνέχεια κατέλαβε την θέση ερευνητή στο Ινστιντούτο Αστροφυσικής και Πλανητικής της Ρώμης, στην Ιταλία κι
η ίδια ζει και εργάζεται στην Ιταλική πρωτεύουσα από το Δεκέμβριο του 2007!
Συγχαρητήρια!