Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Μήνυμα για την πρωτοφανή επίθεση σε Ελληνάδικο-Μπαρ στο αλλοδαπό απόβρασμα που έτρεξε να κρυφτεί: Η Αττική θα παραμείνει περιοχή του Πολιτισμού και της Δύσης και όσα από αυτά τα ¨σερνόμενα άσχημα σκουλίκια¨ λόγω της ζήλειας τους για τον Δυτικό μας Πολιτισμό επιζητούνε το ανάποδο θα το πληρώσουν πανάκριβα - Δυστυχώς το μαγαζί δεν πρόσφερε υπηρεσίες προστασίας / πόρτα - Απάντηση στα δεκάδες μηνύματα εναντίων των ¨σιχαμάτων¨

Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε νυχτερινό μπαρ στον Πειραιά από απόβρασμα αλλοδαπής προέλευσης!
Αφενός μεν το μπαρ είναι μικρό (όχι μεγάλο Νυχτερινό Κέντρο), καθώς και με τζαμαρία και δεν προσφέρει κάλυψη (προστασία στην πόρτα από τέτοια αποβράσματα), αφετέρου δε, δεν δικαιολογείται να γυρίζει στους δρόμους του Πειραιά χωρίς να έχει συλληφθεί και απελαθεί σε μόνιμη βάση.
Σύμφωνα με όσα είπε στην Αστυνομία ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, το πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 4.15 τα ξημερώματα. 
Το μαγαζί είχε τον τίτλο ¨Ελληνικά¨ και αυτό βρήκε να χτυπήσει. Απορία δεν υπάρχει για ποιον λόγο δεν χτύπησε λοιπόν την τουρκική πρεσβεία παρά ένα μαγαζί που παίζει ¨Ελληνικά¨! 
Το μίσος του για τα ¨Ελληνικά¨ λοιπόν είναι ο λόγος και μεγαλύτερος ο πόνος του είναι πως τα ¨Ελληνικά¨ αυτά ¨μαμούνε¨ το ¨κρατίδιό¨ του που είναι Ελληνικής προέλευσης εξολοκλήρου σε όλο το εύρος του από πάντα!
Σύμφωνα με το χρονικό, λίγο μετά τις 4 το πρωί, ο αλλοδαπός πυροβόλησε και τραυμάτισε δεκαπέντε θαμώνες μπαρ στον Πειραιά.
Και μάλιστα πυροβόλησε σε Γυναίκες, τόσο Άνδρες είναι, ενώ μετά τις αντιδράσεις έτρεξε να κρυφτεί! (βίντεο)
Σχόλιο μετά την επιμονή αναγνωστών μέσω e-mail εναντίων των σιχαμάτων: 
Η Αθήνα και τα προάστια της Αττικής θα παραμείνουν περιοχές - Λίκνα Πολιτισμού για όλο τον πλανήτη!
Οποιοσδήποτε νομίζει πως θα δημιουργήσει καταστάσεις τύπου ¨Κολομβίας¨ μέσα στην ίδια την Χώρα μας, είναι πολύ γελασμένος και αυταπατάται! 
Κύριο μέλημα όχι μονάχα των Ελληνικών Αρχών, αλλά όλων των Πολιτισμένων Χωρών της Δύσης, είναι ο Πολιτισμός που επικρατεί και ενσωματώνει, να είναι ο μοναδικός! Αυτός και κανείς άλλος (βλέπε ¨ισλαμοπιθήκους¨)! 
Οποιοσδήποτε επιθυμεί οτιδήποτε άλλο εκτός του Πολιτισμού μας, είτε παρακμιακό, είτε βρωμερό, είτε σιχαμερό, με καταβολές από την Κολομβία και την ουγκάντα, θα κάνει παρέα στις φυλακές ή στα ¨κυπαρίσσια¨ -είτε με το καλό, είτε με το ζόρι-, με τους βρωμερούς του ομοίους ομοιδεάτες του ή ομόφυλούς του, που έχουν μηδενική Αξία και Ταυτότητα μέσα στην γη του Πολιτισμού μας, αλλά και δεν έχουν επίσης, φυσικά ουδεμία σχέση, με τους Ξακουστούς, Έλληνες Επιχειρηματίες και δουλευταράδες, και της Βορείου Ηπείρου αλλά και της υπόλοιπης επικράτειας του βρωμερού τους ανύπαρκτου ¨μπουρδελοκρατιδίου¨ τους! 
Οι Αρχές να κάνουν την δουλειά τους και γρήγορα ενώ απέκλεισαν και τα σύνορα (στο ψαχνό).