Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Τετραήμερο Εκδηλώσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας στην ¨110 Πτέρυγα Μάχης¨ στην Λάρισα ➧ Πλούσεις Εκδηλώσεις με Αεροπορικές επιδείξεις κι Εκπαιδευτικές Εκδρομές των Λυκείων της Λάρισας στον Χώρο

Εύγε! Τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ, τιμάει η Πολεμική Αεροπορία, με Τετραήμερες Εκδηλώσεις, που ξεκινούν σήμερα Πέμπτη στο Αεροδρόμιο της 110 Πτέρυγας και ολοκληρώνονται την Κυριακή στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας! 
Το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας ενημέρωσε ότι κατά τις ημέρες του Εορτασμού, η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη στο Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ., από 9 πμ έως τις 17:00, εκτός του Σαββάτου 8 Νοεμβρίου, όπου η είσοδος επιτρέπεται από τις 13:00 έως τις 17:00! 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων για την Πόλη, έχει ως εξής:
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου: 

Επίσκεψη των Μαθητών της Γ’ τάξης των Λυκείων της Πόλης της Λάρισας, στην 110 Πτέρυγα Μάχης, παρακολούθηση ενημέρωσης επί θεμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού και περιήγηση τους στη Στατική Έκθεση Αεροσκαφών!
Σάββατο 8 Νοεμβρίου: 

Στις 10 πμ θα τελεστεί η Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση Στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, στην Πόλη της Λάρισας (Λόφος Φρουρίου)! 
Στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η Επίσημη Τελετή – Δοξολογία, παρουσία Θρησκευτικών, Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, ενώ θα λειτουργήσει η Στατική Έκθεση! Στις 14:00 θα γίνει Πτήση Επίδειξης Αεροσκάφους τύπου Τ-6 άνωθεν Αεροδρομίου Λάρισας, από την ομάδα Αεροπορικών επιδείξεων «ΔΑΙΔΑΛΟΣ», ενώ στις 14:30 το μεσημέρι θα γίνει Πτήση Επίδειξης Αεροσκάφους F-16 άνωθεν Αεροδρομίου Λάρισας, από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ», από τον Σμηναγό, Σωτήρη Στράλη!
Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 20:30 το βράδυ θα γίνει Καλλιτεχνική Εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με θέμα «Η Πολεμική Αεροπορία γιορτάζει και τιμά την πόλη της Λάρισας» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό! 

Συγχαρητήρια!