Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Έλληνες: Μαρία Δημακοπούλου - Η Ελληνίδα Φοιτήτρια που κέρδισε μια θέση στην γκουγκλ

Η Ελληνίδα φοιτήτρια Μαρία Δημακοπούλου κέρδισε το Διεθνές Τιμητικό Βραβείο και την υποτροφία από τον ιστότοπο γκουγκλ(/Google), «για την αριστεία στην Επιστήμη Υπολογιστών και στην Τεχνολογία»! 
Τον Δεκέμβρη φεύγει για Νέα Υόρκη, ώστε να δουλέψει στους αλγόριθμους που βρίσκονται πίσω από τα συστήματα διαφημίσεων της ιστοσελίδας! 
Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πρώτη το 2014 με βαθμό 10! 
«Αν δεν είχα παρακολουθήσει τόσα χρόνια στενά τα μαθήματα της σχολής, αν δεν είχα τους καθηγητές μου να με στηρίζουν, δεν θα είχα καταφέρει τόσα!» τονίζει η Ελληνίδα φοιτήτρια! 
Στο τρίτο έτος της σχολής της, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, συμμετείχε σε μια διεθνή ομάδα επιστημόνων, οι οποίοι εργάστηκαν πάνω στους αλγορίθμους της γκουγκλ στο Παρίσι! 
Η συμμετοχή της στο πρόγραμμα αυτό διήρκεσε από τον Ιούλιο του 2013 έως τον Νοέμβριο του 2013! 
Ασχολήθηκε με προηγμένα πρότζεκτ και κατάφερε πέρυσι να βρει τη λύση για ένα πρόβλημα που έμενε άλυτο τρία χρόνια στους επεξεργαστές της ¨Ίντελ¨, με αποτέλεσμα να κερδίσει τιμητικά βραβεία! 
«Δεν πάει κάποιος ξαφνικά στην Google και γίνεται έξυπνος. Είχα πολύ δυναμικούς πρυτάνεις με επιθυμία να είναι άριστοι στον χώρο τους διεθνώς! 
Η ποιότητα των μαθημάτων και της προσφερόμενης εκπαίδευσης ήταν για μένα καθοριστική για την επίδοσή μου» συμπλήρωσε! 
Μετά τη λύση στο πρόβλημα της ¨Ίντελ¨, την προσκάλεσαν να μιλήσει σε συνέδριο στο ¨ΣΕΡΝ¨, ενώ το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στη Σίλικον Βάλι (/Silicon Valley) των ΗΠΑ σε πρόγραμμα υπό την αιγίδα της ¨NAΣA¨ και της ¨γκουγκλ¨, όπου δούλεψε πάνω στη νανοτεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη! 
Η Μαρία Δημοπούλου, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία από το 2010 εώς σήμερα και έχει πολλές παγκόσμιες διακρίσεις στο ενεργητικό της! 
Συγχαρητήρια!