Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Έλληνες: Κωνσταντίνος Στρατάκης - Ο Έλληνας Επιστήμονας που πρωτοπορεί παγκοσμίως στον τομέα της Ενδοκρινολογίας

Ο Κωνσταντίνος Στρατάκης είναι Επιστημονικός Διευθυντής του NICHD, του ¨Εθνικού Ινστιτούτου Παιδικής Υγείας και Ανθρώπινης Ανάπτυξης¨ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής!
Αντικείμενο της έρευνας του είναι οι όγκοι του ενδοκρινικού συστήματος και κυρίως οι όγκοι της επίφυσης και των επινεφριδίων, όπως τα φαιοχρωμοκυττώματα και τα παραγαγγλιώματα!
Η καταγωγή του είναι από την Κρήτη, αλλά γεννήθηκε το 1965 στην Λιβαδειά! Έλαβε το πτυχίο του στην Ιατρική και το Διδακτορικό του στην Ενδοκρινολογία από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1989 και το 1994 αντίστοιχα!
Έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες και Πανεπιστήμια όπου βρέθηκε πρώτα ως φοιτητής κι έπειτα ως Διδάκτωρας!
Το 1990 συνέχισε την μετα-διδακτορική επιμόρφωση του στο ¨Μέντικαλ Σκουλ¨ (/Medical School), εξειδικευόμενος στην παιδιατρική και την παιδική ενδοκρινολογία αλλά και για την γενετική και την κλινική δυσμορφολογία!
Έχει ταυτοποιήσει τα γονίδια για το ¨Κάρνι Κόμπλεξ¨ (/Carney complex) και το σύνδρομο ¨Κάρνι Στρατάκης¨ (/Carney-Stratakis), που πήρε το όνομά του, αλλά και για άλλα γενετικά ελαττώματα που οδηγούν σε νεφρικούς και άλλους όγκους!
Το Εργαστήριο του έχει εκδώσει πολλά συγγράμματα για τις παιδιατρικές κληρονομικές διαταραχές!
Είναι ο συγγραφέας 300 και πλέον εκδόσεων και
έχει λάβει αρκετά Βραβεία και Τιμητικές Διακρίσεις στον τομέα του! 
Συγχαρητήρια!