Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Όλα είναι έτοιμα για τα Ελληνικά Αναστάσιμα Έθιμα: Η Γιορτή είναι παντού σε κάθε μας Πόλη

Όλα είναι έτοιμα για τα Ελληνικά Αναστάσιμα Έθιμα!
Οι Έλληνες περιμένουμε το  
Ελληνόψυχο Πανάγιο Φως, που θα φτάσει και στην Λάρισα με Τιμές Αρχηγού Κράτους στην 110 Π.Μ. και το οποίο θα υποδεχτώ προσωπικά μαζί με Συγγενικά μου Πρόσωπα!
Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2015, εκτός από τις προγραμματισμένες εμπορικές πτήσεις των Αεροσκαφών, η Χώρα μας θα επιχειρήσει με τρία έξτρα Αεροσκάφη μη εμπορικής πτήσης που θα ναυλωθούν με σκοπό την Επίσημη μεταφορά του Αγίου Φωτός από τον Πανάγιό μας Τάφο, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα σε όλους τους προορισμούς ολόκληρης της Ελλάδας!
Άλλοι Έλληνες φρόντισαν για την Γιορτινή τους έξοδο κι η Τροχαία είναι επί ποδός· κι οι Ελληνικές Πόλεις και τα Χωριά, φόρεσαν τα Γιορτινά τους!
Τα Ελληνικά Έθιμα της Λαμπρής είναι άπειρα και το μοναδικό μας ¨σούβλισμα του Οβελία¨, εδώ, για να μας θυμίζει την Ελληνικότητα της Λαμπρής της Ορθοδοξίας από την Αναλαμπή του Βυζαντινού μας Πλούτου!
Οι Έλληνες, Μικροί και Μεγάλοι, την Μεγάλη Παρασκευή όπως και όλη την νύχτα της Μεγάλης Πέμπτης, θα κατακλύσουν ασφυκτικά τις Χαρμόσυνες για το απερχόμενο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, Εκκλησίες όλης της Χώρας  και θα πραγματοποιηθεί η Περιφορά του Επιταφίου με τις Ελληνικές Πόλεις μας ντυμένες στα Γιορτινά να συμμετέχουν κι αυτές από τα Τσιπουράδικα τους μέχρι τις Καφετέριες τους, σήμερα καθόλη την ημέρα και μέχρι αργά το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου!
Χρόνια μας Πολλά και πάντα με υγεία σε όλες τις Γιορτές μας Έλληνες!