Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 11 Απριλίου 2015

➧ Σείστηκε η Φωτεινή Λάρισα στην χθεσινή Γιορτή του Επιταφίου ➧ Οι Ελληνικές Παραδοσιακές Γεύσεις στα Τσιπουράδικα και στα Ουζερί με τα Ελληνικά μας Έθιμα είχαν την τιμητική τους για Εμάς τους Έλληνες ➧ Στην ¨βουλιαγμένη¨ από την Λαοθάλασσα Κεντρική Πλατεία συναντήθηκαν Χαρμόσυνα οι Επιτάφιοι μαζί με τις Αρχές της Πόλης

Από το Μεσημέρι η Πόλη της Λάρισας έδειχνε την Απαστράπτουσα Όψη της!
Μια Όψη Πάνλευκη από Φως, Λαμπερή!
Αντάξια της Μεγαλειώδους Γιορτής του Επιταφίου, η Πόλη μας σείστηκε γεμάτη την Αξίας, την μία και μοναδική. Την Του Κυρίου Κάθοδο στον Άδη!

Κανονικά δεν λυπόμαστε, χαιρόμαστε διότι ο Κύριος μας έδωσε την μία και μοναδική ευκαιρία με αυτή Του την Κάθοδο! Την ευκαιρία της Αλήθειας, της Προσπάθιας και της Σωτηρίας για την Αιώνια Ζωή, παίρνοντας μαζί με το Ελληνικότατο Αιώνιο Σύμβολό μας τον Σταυρό, τις αμαρτίες μας κι όλου του κόσμου!
Οι Επιτάφιοι σε όλες τις Εκκλησίες της Λάρισας αστράπτανε από καθάρια Όψη Αξίας, γεμάτοι Πάνλευκο Φως, προμηνύοντας Αυτό του Πανάγιου Τάφου, που εντός ολίγων ωρών έρχεται κάθε χρονιά έπειτα της Καθόδου στον Άδη του Χριστού!
Οι Λαρισαίοι σε κάθε σημείο της Πόλης ήταν εκεί για να Γιορτάσουν πάλι μαζί με την Πόλη όλο τον Ελληνικό Θησαυρό της Αξίας αυτής της Λαμπερής (στην ουσία και καθόλου συγκινητικής) Εορτής, με τα Έθιμά μας να παίρνουν την σκυτάλη!
Αμέτρητα Τσιπουράδικα, Ουζερί και Καφετέριες, μαζί με όλες τις Ελληνικές Μυρωδιές στον αέρα της Πόλης να κυριαρχούν! Μεγάλη Παρασκευή!
Νηστεία, Αγνότητα, Καλαισθησία!
Τα Ελληνόπουλα ως Αστραπή ντυμένα στην πένα και πάντα πανέμορφα κοντά στους Επιταφίους!
Το βράδυ οι Λαρισαίοι συνέρρευσαν μαζικά σε κλίμα κατάνυξης στην κεντρική Πλατεία της Πόλης την οποία Πλατεία ¨βούλιαξαν¨ μαζί με Όλες τις Ηγετικές και Πολιτιακές μας Αρχές (Φωτογραφίες επάνω)!
Η Τροχαία της Πόλης όπως κάθε χρόνο με την σειρά της επιμελώς απέκλεισε όλες τις κεντρικές οδούς για να μπορέσουμε με άνεση να χαρούμε την Μέγιστη Γιορτή της μας! Της Ορθοδοξίας εκ της Βυζαντινής Αναλαμπής! 

Πλήθη με συγκίνηση έψαλλαν ενώ το «Ω γλυκύ μου έαρ» και το «Αι γενεαί πάσαι» ακούγονταν από τα κεντρικά ηχεία δυνατά! 
Παρεβρέθηκα και αργότερα σε άλλους Επιταφίους στην Πόλη οι οποίοι αυτόνομα (χωρίς να συναντηθούνε με τους υπολοίπους στην κεντρική Πλατεία βάση) κινήθηκαν κι αυτοί στις κεντρικές αρτηρίες των Ενοριών τους κατακλύζοντας τις οδούς Αθηνών - Θεσσαλονίκης, Φαρσάλων, Βόλου κι άλλες!
Στον Άγιο Στυλιανό ο Επιτάφιος μπροστά από τα γεμάτα Λάμψη Λουλούδια, είχε Λευκά Φώτα για να μπορέσει να Φωτίσει τις Ψυχές των Ανθρώπων, δίνοντάς τες Αξία!
Σε όποιον Ελληνικό Τόπο και να βρεθείς πάντα η ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής αποτελεί την Μέγιστη των Συναισθημάτων Αξίας για αυτόν που θα την ζήσει κι άλλη μια χρονιά δεν παραλείψαμε να το κάνουμε!
Δόξα εις τον Χριστό!

Να είναι η Λαμπερή Ανάσταση κι όλες οι Ελληνικές Γιορτές μας με υγεία Έλληνες παντού!
Χρόνια μας Πολλά!