Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Τα Α.Τ.Ι.Α. δεν υπάρχουν: Ο μύθος και η πλάνη γύρω από αυτά με αποδείξεις τα σημερινά μας δεδομένα

Εδώ και καιρό ήθελα να σχολιάσω σχετικά με το θέμα των Α.Τ.Ι.Α. (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) κι απλά δεν έβρισκα τον χρόνο!
Όπως εμείς οι Έλληνες, όλοι έχουνε Ταυτότητα (εκτός από την άυλη μάζα των σκουπιδιών). Ακόμη και τα Α.Τ.Ι.Α. δεν είναι και πολύ Α.Τ.Ι.Α.!
Το θέμα πρωτοεμφανίστηκε σε Πτήσεις Πιλότων πριν μερικές δεκαετίες, ορισμένοι ισχυρίζονται πως τα βλέπουν σε πίνακες της Αρχαιότητας κι άλλοι ακόμη πως οι Πρόγονοί μας τα συναντούσαν στις Μάχες που διεξήγαγαν με κατώτατους λαούς (που για παράδειγμα δεν γνώριζαν δηλαδή ούτε κολύμπι, όπως οι πέρσες)!
Όλη η αλήθεια:
Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν. Τί δημιουργεί λοιπόν όλες αυτές τις οπτικές αντιδράσεις;
1) Ο άνθρωπος τις έχει δημιουργήσει.
2) Άλλες Δυνάμεις: 
Oι Αρχαίοι Πρόγονοί μας κι η κατεξοχήν Ελληνική, Χριστιανική Θρησκεία μας (Βυζάντιο), υποστηρίζει πως ο Θεός έστελνε πάντα ορισμένα από τα σημάδια του για να μπορέσει ο Ελληνικός Λαός να Νικήσει και να διαδώσει την Χριστιανική Πίστη βάζοντας έτσι τα θεμέλια. Ο Θεός διά στόματος Χριστού είχε αναφέρει πως πάντα μας αγαπούσε και θα μας αγαπά ως Λαό -εμάς τους Έλληνες- !
Ο Μέγας Αλέξανδρος έθεσε τα θεμέλια στην ουσία του Χριστιανισμού για να μπορέσει να εκχριστιανίσει όσο πιο πολλούς κατώτατους λαούς της Ασίας! 
Γι αυτό κι εξαιτίας της Θρησκείας μας το 1821, αυτή η Θρησκεία -ο Χριστιανισμός- (ως αφορμή), ελευθέρωσε το Ελληνικό Έθνος μας από τα δεσμά των αδαών τούρκων. Ο Θεός πάντα θα αγαπά το Ελληνικό Έθνος, λέχθηκε!
Οι Κλάδοι που δημιούργησαν τα λεγόμενα Α.Τ.Ι.Α. ή αλλιώς τις θεάσεις υποστηρίζουν κατά καιρούς πως σαν κάτι το κακό θα μας απαγάγουν κάποια στιγμή (εδώ γελάμε...) ή το ανάποδο! 
Από Θρησκευτικής Πλευράς στην Χριστιανική Θρησκεία μας στο 24ο κεφ. του κατά Ματθαίου ευαγγελίου μιλώντας για τα χρόνια της συντέλειας του κόσμου, εκεί αναφέρεται ότι θα έλθει ο Χριστός κι οι λεγόμενες Νεφέλες θα αρπάξουν την Εκκλησία (τους Αγίους χωρίς αμαρτήματα ανθρώπους δηλαδή) όψονται τον υιόν του ανθρώπου - Ματθ. κδ΄30
Ορισμένοι μιλούν για μία Παρουσία, κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για Παρουσία πολύ πιο πριν για να σωθεί ο κόσμος από τα δεινά του αντιχρίστου, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει!
Μήπως κάποιοι θέλουν να φανερώσουν αυτές τις Άγιες Νεφέλες ως Α.Τ.Ι.Α. γιατί έτσι θα βολέψει τον αντίχριστο να δικαιολογήσει την Παρουσία του Θεού; 
Είναι μία εύλογη απορία που γεννιέται αυτόματα στον κάθε άνθρωπο, αλλά μεταξύ αλήθειας και ψεύδους ας σκεφτούμε λίγο στην σημερινή εποχή πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθούνε αυτές οι παρουσίες στον Ουρανό κι από ανθρώπινη τεχνολογία, όπως προαναφέρω πιο πάνω. Το λεγόμενο ¨μπλου-μπιμ¨ είναι ένα τεχνητό γράφημα που ευκόλως δημιουργείται αναπαριστώντας πραγματικές εικόνες και θα μπορούσε να απεικονίσει και δίσκους των λεγομένων ...¨εξωγήινων¨!
Ο λόγος ύπαρξής τους περίπλοκος, αλλά εξηγήσιμος! 
Αυτές οι οπτικές αντιδράσεις που αποκαλούνε κάποιοι εύκολα ¨άλλη ζωή Πλανήτη¨, προέρχονται από ανθρώπινο-γήινο χέρι. 
Έλληνες Επιστήμονες το παραδέχονται πως κάνουν πειράματα στον Ουρανό!
Ο Θεός επίσης δεν ανέφερε ποτέ για άλλους πλανήτες και για άλλες υπάρξεις παρά για την γήινη ζωή. 
Η Αρχαία Ελληνική Εποχή η οποία προϋπήρχε συντηρούσε αυτές κι άλλες εκδοχές Τεχνολογίας με ευκολία!  
Ακόμη και σήμερα Ελληνικές απόκρυφες Ομάδες με προηγμένη Ελληνική Τεχνολογία υποστηρίζουν το ίδιο!
Όπως και να έχει πάντως μία είναι η αλήθεια (και) κατά την γνώμη μου, πως τα Α.Τ.Ι.Α. δεν υφίστανται δηλαδή παρά στην φαντασία νοητικά ασταθών χαρακτήρων που τους αρέσουν τα Σενάρια επιστημονικής φαντασίας στον κινηματογράφο! 
Για εκεί καλά είναι!