Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τα Ελληνόπουλά μας - Κανιβαλισμός στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Σχολιασμός Επικαιρότητας)

Ίσως να πήραν τα αυτιά σας  κάποια γεγονότα που συνέβησαν εδώ και στον κόσμο!
Ακούσαμε τις τελευταίες μέρες για την κατάσταση που διαμορφώθηκε με αφορμή ένα Ελληνόπουλο από την Κρήτη που έχασε τη ζωή του! 
Ακόμη άγνωστο πως αλλά όλα συγκλίνουν στο γεγονός των πολλαπλών συγκρούσεων και διαφορών με τους συνομηλίκους του!
Πολλά παρόμοια γεγονότα ακούγονται τελευταία στα σχολεία και τα Ελληνικά Υπουργεία είναι απαραίτητο να λάβουν τα μέτρα τους για να εξαλειφθούν πλήρως αυτά τα φαινόμενα!
Όλος ο κόσμος ανησυχεί για τα παιδιά του [κι εγώ έχω παιδιά τα οποία έχουν οι μανάδες τους] και τα Ελληνόπουλά μας πρέπει να έχουν πάντα Άριστη αντιμετώπιση από τις Αρχές! 
Υπάρχουν ορισμένες λύσεις γι αυτές τις καταστάσεις κι αυτές μπορούν να αποφευχθούν ή να περιοριστούν με Αστυνόμευση ή με ένα είδος Παρακολούθησης από Έλληνες Παιδαγωγούς, Εκπαιδευτικούς κι εθελοντές Κηδεμόνες στα Ελληνικά Σχολεία μας μέχρι να εξαλειφθούν πλήρως τα φαινόμενα που σαφώς δεν ήρθαν από το πουθενά, αλλά προυπήρχαν κι είναι απαραίτητες διότι οι προστριβές ανάμεσα στα Παιδιά-Αγγελούδια μας είναι γνωστές!
Κύριοι Υπουργοί μας ενδιαφέρει να γίνονται πράγματα για τα Ελληνόπουλά μας! 
 Ο τωρινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ικανός να αντιμετωπίσει καταστάσεις που του αναλογούν; Μάλλον όχι καθώς εξέπληξε άλλη μια φορά την Ελληνική Κοινωνία αναφερόμενος σε μείζονα θέματα βίας μεταξύ αλλοδαπών όπως πήρε το αυτί μου, θέλοντας να πάρει την θέση όχι απλά του Αρείου Πάγου, αλλά του ίδιου του Θεού μας! 
¨Τι σε νοιάζει ρε για τους άλλους;¨ μπορεί να τον ρώταγε κάποιος.
Εγώ θα πω ¨Σεβάσου τον Θεό τουλάχιστον, αφού τους ¨Αξιωματικούς¨ της Δικαιοσύνης δεν τους σέβεσαι. Ποιός είσαι που θα αφαιρέσεις μια ζωή κι από που αντλείς αυτό το δικαίωμα; O πρώτος που έχει λόγο στην ανθρώπινη ζωή είναι ο Θεός και κανείς άλλος...¨ Προσέξτε, δεν έχει να κάνει με κανέναν δράστη, αλλά με το Aξίωμα της συγκεκριμένης θέσης που ευτελίζεται από τέτοιες τρομακτικές δηλώσεις ασυδοσίας και κανιβαλισμού, απέναντι σε μία κοινωνία Δικαιοσύνης κάτω από το πρίσμα των ανάλογων χειρισμών του!
Κι από εδώ φαίνεται η ικανότητα του καθενός...
Είναι προτιμότερο να αναρωτηθεί για ποιο λόγο ήρθαν στην Αθήνα, μήπως ευθύνεται ο ίδιος κι οι συνεργοί του που ήρθαν βάζοντας έτσι κάποιο θεμέλιο στην ανομία, μήπως τους έφερε αυτός ο ίδιος; 
 Όχι να παίρνει την θέση του Θεού και της Δικαιοσύνης εκ των υστέρων προτρέποντας σε βία για λάθη δικά του και των συνεργών του μέσα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη!
Λίγο περισσότερο προσοχή στους χειρισμούς λοιπόν!