Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Παράσταση των Μαθητικών Τμημάτων του ¨Λυκείου των Ελληνίδων¨ - Τόση μεγάλη Παράδοση μόνο Εμείς οι Έλληνες μπορούμε κι επιδεικνύουμε

 Το Λύκειο των Ελληνίδων της πόλης μας εδώ και 36 χρόνια υπηρετεί με σεβασμό και ζήλο την Ελληνική Παράδοση με σειρά Πολιτιστικών παρεμβάσεων!
Το Λύκειο των Ελληνίδων συνέχισε και φέτος, διδάσκοντας αφιλοκερδώς τους Παραδοσιακούς Χορούς και τα Τραγούδια της Ελλάδας σε μικρούς και μεγάλους! 
Η προσπάθεια αυτή ολοκληρώνεται για φέτος με μία συνάντηση όλων των Χορευτικών Τμημάτων με την επίδειξη Χορού από τους Μαθητές του Λυκείου! 
Οι Μαθητικές Παραστάσεις του Λυκείου των Ελληνίδων δίνουν την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους μαθητές να χορέψουν για τους γονείς και τους φίλους τους, αλλά να ζήσουν και τη χαρά της συμμετοχής στη δημιουργία μιας παράστασης! 
Κατά τη διάρκεια της επίδειξης, την Τρίτη 23 Ιουνίου, θα παρουσιαστούν όλοι οι Έλληνες Χορευτές που παρακολουθούν Μαθήματα στο Λύκειο από τους πλέον αρχάριους ως τους πιο προχωρημένους! 
Οι χορευτές θα παρουσιάσουν Παραδοσιακούς Χορούς και Τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Θεσσαλία, Θράκη, Ήπειρο, Μικρά Ασία, Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, Νησιά και Ανατ. Ρωμυλία! Οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρόοδο των παιδιών τους και τις καινούριες γνώσεις τους! 
Συγχαρητήρια!