Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

H Γηγενής Ελληνική Μουσική μας Παράδοση, είναι μοναδική στον κόσμο: Ο Σύλλογος Φίλων Λαϊκής Παράδοσης παρουσιάζει την παράσταση «Κρασί σε πίνω για καλό...» - Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στη Λάρισα

Ο ¨Σύλλογος  Φίλων Λαϊκής Παράδοσης¨ παρουσιάζει την παράσταση με θέμα «Κρασί σε πίνω για καλό…» την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 στις 9 μ.μ. στο Κηποθέατρο Λάρισας! 
Ένα αφιέρωμα στις Εθιμολατρευτικές Τελετουργίες, τους Συμβολισμούς αλλά και τα Τραγούδια με τα οποία είναι συνδεδεμένο το Ελληνικό Κρασί, στις διάφορες εκφράσεις του Λαϊκού μας Πολιτισμού! 
Οι Διονυσιακές μεταμφιέσεις, τα Ελληνικά Σύμβολα, τα Σκηνικά και τα Χορευτικά Δρώμενα αποτελούν μέρος της παράστασης! 
Η  παράσταση αρχίζει με Σατυρικό Διονυσιακό γάμο κι Ελληνικούς Χορούς!
Μετά έχουν σειρά τα Ιόνια Νησιά, με τις καντάδες τους κι ύστερα το έθιμο του Αγίου Τρύφωνα, του προστάτη των Αμπελουργών, από την ανατολική Ρωμυλία με Χορούς και Τραγούδια από το Μοναστήρι! Μετά παρουσιάζεται η χρήση του κρασιού στις Διαβατήριες Τελετές και στις Τελετές της Εκκλησίας μας! 
Σκηνές από Εθιμικές Λειτουργίες, με τον προστατευτικό ρόλο του Κρασιού περιστασιακά, σε γάμους στη Θεσσαλία, την Μακεδονία και την Θράκη, αλλά και ο καθαρτήριος συμβολισμός του στα Ταφικά Έθιμα!
Ακολουθεί το άνοιγμα του πιθαριών στην Κύπρο, με τα Τσιατιστά, τις Μαντινάδες του κρασιού, την Τατσιά και τους άλλους χορούς της Μεγαλονήσου μας!
Ύστερα το τραγούδι της Βεντέμας, ξυπνάει τον τρύγο της Σαντορίνης και τα Τραγούδια της Βεγγέρας και οι Χοροί της Τζιάς ανεβάζουν το κέφι! Σειρά έχουν τα Ρεμπέτικα και τα Τραγούδια της Ταβέρνας, με τα Απτάλικα και τα δυναμικά Κουλουριώτικα Χασάπικα!
Το ταξίδι τελειώνει στην Κρήτη με τα Ριζίτικα και τις Μαντινάδες στο Ελληνικό Έθιμο του Αη Γιώργη του μεθυστή, όπου οι Κισσαμίτικοι Συρτοί, οι γρήγοροι αυτοσχεδιασμοί και τα Πέντε Ζάλα, προκαλούν τη γλυκιά ζάλη του Κρασιού, έτσι ώστε η Κούπα στο τέλος της παράστασης να πίνεται με μέτρο!
 
Ένα ταξίδι στους Ελληνικούς Χορούς, τις Σκηνές και τα Σύμβολα, βουτηγμένα στο παλιό Κρασί, που αναδύει την Ιστορία του σε μια παράσταση όπου συμμετέχει πλήθος Ελλήνων Χορευτών, Μουσικών και Τραγουδιστών! 
Σημείωση: Θα προηγηθεί στις 8 μ.μ. η επίδειξη των τμημάτων των μικρών Ελληνόπουλών μας από το Χορευτικό, όπου είναι ιδιαίτερη η φροντίδα του Συλλόγου, ώστε οι μικροί Έλληνες Χορευτές κάθε ηλικίας, όχι απλά να επιδεικνύουν την πρόοδό τους αλλά και να παρουσιάζουν ένα Ποιοτικό Θέαμα!
Καλή Διασκέδαση!
Συγχαρητήρια!