Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Δολοφονία 27χρονου Έλληνα στην Θεσσαλονίκη συγκλονίζει το πανελλήνιο

Σε μια εξέλιξη που έχει συγκλονίσει την Ελληνική επικράτεια από χθες κι όλα αυτά στην Πόλη της Θεσσαλονίκης! 
Ο άτυχος 'Ελληνας που είχε υποβληθεί την Τρίτη σε εγχείριση και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκράτειου, εξέπνευσε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, όταν ο αλλοδαπός δράστης εισέβαλε στο κατάστημα, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο 27χρονος (εκ των ιδιοκτητών της επιχείρησης) μαζί με την 54χρονη μητέρα του. Ο δράστης αρχικά πυροβόλησε με πιστόλι στον αέρα, προς εκφοβισμό, ζητώντας από τη μάνα και το γιο να γεμίσουν το σακίδιό του με κοσμήματα, πράγμα το οποίο έγινε.
Στη συνέχεια, όμως, ο 27χρονος φαίνεται πως αντέδρασε και ο αλλοδαπός δράστης πυροβόλησε μία φορά εναντίον του νεαρού, με συνέπεια να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Την ώρα που ο άτυχος επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, το 38χρονο απόβρασμα βγήκε από το κατάστημα κι ανέβηκε σε κλεμμένη μοτοσικλέτα προκειμένου να διαφύγει, αλλά έγινε αντιληπτός από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον καταδίωξαν λίγα μέτρα, πριν εκείνος χάσει την ισορροπία του και πέσει στο οδόστρωμα. Ακολούθως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη.
Από το σημείο περισυνελέγησαν το πιστόλι και το σακίδιο, που περιείχε κοσμήματα, εκτιμώμενης αξίας 20.000 ευρώ. Όπως προέκυψε, το απόβρασμα είχε αποφυλακιστεί για να φύγει από εδώ από κατάστημα κράτησης, με κυβερνητική σφραγίδα! 
(Τα κείμενα προέρχονται από τις δημοσιογραφικές σελίδες.)
Οι Έλληνες πολίτες δηλώνουν πια πως θα αυτοδιοργανωθούν για να αντιμετωπίσουν το έγκλημα!