Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Πολιτικές Εκδηλώσεις: ➫ Συγκλόνισε η ¨Χρυσή Αυγή¨ στην Τελετή Μνήμης στις Θερμοπύλες ➫ Την αποθέωση του Ελληνικού Λαού δέχθηκε στην Μεγαλειώδη Εκδήλωση της η ¨Χρυσή Αυγή¨ στην Θεσσαλονίκη που ¨άνοιξε τις πύλες της¨ γι΄ αυτόν σε μία Λαμπερή Γιορτή ➫ Ολοκληρώθηκε με Επιτυχία η Συνέντευξη Τύπου του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ στη Δ.Ε.Θ.

➫Τους Έλληνες Παγκόσμιους Ήρωες της μάχης των Θερμοπυλών τίμησαν το Σάββατο που μας πέρασε και οι φίλοι της ¨Χρυσής Αυγής¨! Ο Ηλίας Κασιδιάρης άνοιξε τις ομιλίες και αναφέρθηκε στα Ελληνικά παγκόσμια υπερήφανα γνωστά τεκτενόμενα, που είχαν ως αποτέλεσμα την πρωτοκαθεδρία με την εγκαθίδρυση του σημερινού Δυτικού μας Πολιτισμού!
(Βίντεο)
➫Με μια Μεγαλειώδη Συγκέντρωση σε όγκο και παλμό κύλισε η προεκλογική εκστρατεία του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ από την Θεσσαλονίκη!
Η μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ¨Καψής¨, που έχει υποδεχθεί τα μεγαλύτερα γεγονότα της περιοχής της Θεσσαλονίκης, αποδείχτηκε όντως κι αυτή πολύ μικρή για να χωρέσει τους Θεσσαλονικείς που κατέκλυσαν από νωρίς το απόγευμα το ξενοδοχείο, μέχρι την είσοδό του!
Με Εδέσματα και Γλυκίσματα στην αίθουσα αναμονής από νωρίς το μεσημέρι και με τους ελεγκτές στις κεντρικές πόρτες που εξυπηρετούσαν τους Έλληνες, οι πολίτες πέρασαν κι άκουσαν τον κεντρικό ομιλητή κ. Νίκο Μιχαλολιάκο, καθώς κι άλλους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου που έδωσαν το παρόν!
Πραγματικός σεισμός έγινε όταν ανακοινώθηκε ότι επόμενος ομιλητής δια τηλεφώνου, ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος ο οποίος σημείωσε πως χαμένη ψήφος δεν είναι επουδενί η ψήφος στην ¨Χρυσή Αυγή¨, αλλά η ψήφος που δεν πάει στην ¨Χρυσή Αυγή¨!
Η Εκδήλωση μεταδόθηκε και από την τηλεόραση!
Συγχαρητήρια!
➫Έκλεψε τις εντυπώσεις η κοινοβουλευτική ομάδα της ¨Χρυσής Αυγής¨ στην ομιλία της (που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση) και γενικότερα στις πολιτικές της Εκδηλώσεις στην Δ.Ε.Θ. που βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι κι αυτή την ώρα!
Συγχαρητήρια!