Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Έλληνες: Αντώνιος Μίκος - Ο Έλληνας Ερευνητής της επιδιόρθωσης των Οστών και της Αναγέννησης

Ο Αντώνιος Μίκος είναι πρωτοπόρος στη βιομηχανική, χημική και βιομοριακή Μηχανική! Είναι καθηγητής στο πανεπιστήμιο Ράις και θεωρείται κορυφαίος στον κλάδο! Είναι ένας από τους 27 Έλληνες με τους σημαντικότερους επιστήμονες στον κόσμο!
Η έρευνα του επικεντρώνεται στη σύνθεση, επεξεργασία και αξιολόγηση νέων βιοϋλικών ως στήριγμα των ιστών, ως φορείς για ελεγχόμενη παροχή φαρμάκων και γονιδιακές θεραπείες. Πολλά καινοτόμα βιοϋλικά για ορθοπεδική, οδοντιατρική, καρδιοαγγεική, νευρολογική ή οφθαλμολογική χρήση έχουν δημιουργηθεί ως αποτέλεσμα της έρευνας του!
«Ερευνούμε την αναγέννηση οστών και την επισκευή τους χρησιμοποιώντας ένα βιοδιασπώμενο πολυμερές ικρίωμα είτε με πρόκληση αύξησης του ιστού του οστού μετά την εμφύτευση ή με σπορά του ικριώματος με κύτταρα του οστού πριν από την εμφύτευση» τονίζει ο κ. Μίκος! 
Ο ίδιος και η ομάδα του, δουλεύουν πάνω σε διάφορα πεδία. Αναπτύσουν νέες ταχείες πρωτότυπες μεθόδους για κατασκευή τρισδιάστατων βιοδιασπώμενων πολυμερών στηριγμάτων με ανατομικά σχέδια και ακριβή αρχιτεκτονική, ερευνούν την ελεγχόμενη απελευθέρωση αυξητικών παραγόντων από πολυμερή στηρίγματα, εξετάζουν την Αναγέννηση και επισκευή του οστού χρησιμοποιώντας ένα βιοδιασπώμενο πολυμερές στήριγμα και κατασκευάζουν νέα νανοσύνθετα υλικά χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια και τοιχώματα νανοσωλήνων άνθρακα ως ενισχυτικά μέσα για τη βελτίωση των μηχανικών ιδιοτήτων των στηριγμάτων για δημιουργία ιστών οστού!
Επίσης συνθέτουν νέα βιομιμητικά υλικά που εμφανίζουν τη μηχανική ανταπόκριση και τις βιομηχανικές δυνατότητες των ζωντανών Κυττάρων κι Ιστών και κατασκευάζουν ενέσιμα βιοδιασπώμενα σύνθετα στηρίγματα ως μέσα για τα κύτταρα των οστών και χόνδρου προκειμένου να βελτιώσουν τη ποιότητα του ιστού που δημιουργήθηκε σε εντοπισμένες περιοχές μετά από τραυματισμό!
Ο κ. Αντώνης Μίκος έχει λάβει δεκάδες βραβεύσεις και διακρίσεις από παγκόσμια Πανεπιστήμια και Συλλόγους! Ο ίδιος είναι μέλος επίσης της Εθνικής Ακαδημίας Μηχανικών, μέλος της Εθνικής Ακαδημίας Ιατρικής και μέλος της Ακαδημίας Ιατρικής, Μηχανικής και Επιστήμης στο Τέξας! Επίσης είναι ιδρυτικό μέλος του οργανισμών του Ιατρικού Κλάδου της Βιομηχανίας! Δείτε μερικά από τα περιοδικά που εκδίδει παγκόσμια εδώ!
Συγχαρητήρια!