Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Οι κινήσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες Πολίτες αυτή την εβδομάδα που διανύουμε

➭Στους Δήμους Καρδίτσας, Λάρισας, Βόλου και Τρικάλων τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής, θα δοθούνε στους αναξοιοπαθούντες Έλληνες συμπολίτες μας και για μεγαλύτερη ενημέρωση οι ώρες και οι ημέρες έχουν κατατεθεί στα καταστήματα των Δήμων, όπου μπορούνε να απευθύνονται (συμπεριλαμβάνονται τα Τρόφιμα, το καθημερινό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο.).
➭Δωρεάν Ιατρικές εξετάσεις από τις 2 κινητές μονάδες της 5ης ΥΠΕ., έχει εξαγγείλει ο οργανισμός της ¨Πρόνοιας¨ που βρίσκονται αυτή τη φορά στην κεντρική Πλατεία για την μεγαλύτερη διευκόλυνση των (ανασφάλιστων κι άπορων) Ελλήνων Πολιτών, καθώς και ανήλικων Ελληνόπουλων, με δωρεάν εξετάσεις και ιατρική φροντίδα, από τις 8 Φεβρουαρίου εώς τις 8 Απριλίου. Τους επόμενους μήνες οι κινητές μονάδες θα εγκατασταθούν για μεγαλύτερη διευκόλυνση των Ελλήνων Πολιτών, σε άλλες συνοικείες της Πόλης όπως στους Αμπελόκηπους, στην Πλατεία ΑΤΑ των Αγίων Σαράντα κλπ.
➭Οι μισθοδοσίες και οι συντάξεις στους Έλληνες Πολίτες, θα δοθούνε την ερχόμενη Παρασκευή 26 του μηνός από τις τράπεζες.
Η επόμενη δόση για το δωρεάν ενοίκιο μέσω της κάρτας, θα δοθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016, ενώ για την αγορά προϊόντων από τις Ελληνικές Αλυσίδες Αγορών (Παντοπωλεία - σούπερ μάρκετς) με την ίδια κάρτα, θα μπει στις 25 Φεβρουαρίου 2016!