Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Τέσσερις Έλληνες περιλαμβάνονται στους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας

Τέσσερις Έλληνες περιλαμβάνονται στη λίστα με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας για το 2016!
Η λίστα με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας για το 2016, δημοσιεύθηκε από την εφημερίδα της Αυστραλίας και περιλαμβάνει τους πιο πλούσιους νέους! Ανάμεσά τους είναι οι 4 επιχειρηματίες Ελληνικής Καταγωγής:
1. Νίκος Γεωργαλής
Ο Νίκος Γεωργαλής βρίσκεται με περιουσία $144.00 εκατομυρίων κι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους κτηματομεσίτες στην Καμπέρα!
Είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Τζιοκον, μιας μεγάλης οικοδομικής εταιρείας. Η ομάδα του κατασκευάζει το ψηλότερο κτίριο κατοικιών στην Καμπέρα!
2. Τίμος Δημητρίου
Ο Τίμος Δημητρίου έχει περιουσία $84.00 εκατομμυρίων. Επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών της Aκουάιρ ανά τον κόσμο και έχει βοηθήσει στην επέκταση της ταχείας ανάπτυξης της εκπαίδευσης και της εργασίας των υπηρεσιών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης βοήθησε στην ίδρυση της επιχείρησης πριν από τρία χρόνια!
3. Κώστας Δρακόπουλος
Ο Κώστας Δρακόπουλος μπαίνει στη συγκεκριμένη λίστα με περιουσία $60.00 εκατομμυρίων. Η πρώτη του δουλειά ήταν στις Κατασκευές συσκευασιών για εταιρίες υποδημάτων. Το 2006 ίδρυσε κατασκευαστική εταιρία. Η εταιρεία χτίζει μικρά διαμερίσματα και τα πρότζεκτ να κυμαίνονται από $5 έως $30 εκατομμύρια!
4. Κάιλα Ιτσίνα
Η Kάιλα κι ο αρραβωνιαστικός της έχουν χτίσει μια αυτοκρατορία στον τομέα της γυμναστικής. Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με περιουσία $46.00 εκατομμύρια. Το 2014 το ζευγάρι ίδρυσε εταιρίες για προώθηση. Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης βοήθησαν κι οδήγησαν την εταιρεία τους σε μεγάλη ανάπτυξη κάνοντάς τη γνωστή σε όλον τον κόσμο, ενώ είναι ανάμεσα στους 30 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στο Ίντερνετ! Η εφαρμογή της κοστίζει 55 δολάρια και μόνο στις συσκευές Aνδρόιντ, έχει ήδη περισσότερα από 1 εκατομμύριο κατεβάσματα!
Συγχαρητήρια!