Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Οι Έλληνες σύμβουλοι του νέου προέδρου των ΗΠΑ - Θερμά Συγχαρητήρια

Διότι παντού υπάρχουν οι Έλληνες! 
Η Άριστη παρουσία μας σε συνδυασμό με την μοναδική ευφυΐα μας καθιστά τη νούμερο ένα επιλογή και το να είμαστε πανταχού παρόντες σε κάθε υψηλή Διάκριση!
Έτσι και τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ (Ντόναλντ Τραμπ) τον πλαισιώνουν Έλληνες σύμβουλοι που προσβλέπουν στην άριστη διευθέτηση των ζητημάτων των Ελλήνων  Ομογενών καθώς και του απανταχού Ελληνισμού!
Ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε επιλέξει ως συνοδοιπόρους στη δύσκολη προεκλογική περίοδο Έλληνες, οι οποίοι συνέβαλαν στη μεγάλη εκλογική του νίκη!
Ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος είναι σύμβουλος του Ντόναλτ Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής. Γεννήθηκε στο Σικάγο και οι γονείς του κατάγονται από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο ανώτατο Πανεπιστήμιο της χώρας και το 2010 πήρε τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από το κολέγιο του Λονδίνου. Κατέχει διευθυντική θέση σε εταιρεία στο Λονδίνο που ειδικεύεται σε ζητήματα ενεργειακής πολιτικής, ενώ έχει διατελέσει και ερευνητής πολλών ινστιντούτων!
Ο Ελληνικής Καταγωγής κ. Γιώργος (Τζορτζ) Τζιτζίκος έχει αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του και είναι ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία του έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, επιχειρήσεις πολιτικής και Υψηλών προσωπικοτήτων. Θεωρείται ο ιθύνων νους της εκστρατείας του προέδρου των ΗΠΑ. Είχε εκτός από πολλές ακόμη εκστρατείες, αναλάβει την διαχείριση της υπόθεση της ΒΠ.
Ο ομογενής επιχειρηματίας κ. Χρήστος Μαραφάτσος, επελέγη από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, για να εκπροσωπήσει την Ελληνική κοινότητα της Αμερικής, με την ιδιότητα του συμβούλου, στην μάχη για την κατάκτηση του Λευκού Οίκου. Η απόφαση ελήφθη παραμονές του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων που διεξήχθη τον Ιούλιο στο Κλίβελαντ του Οχάιο!
Ευχές για ό,τι καλύτερο στους Έλληνες Ομογενείς της Αμερικής και γενικότερα τον Ελληνισμό, καθώς και καλή θητεία στο νέο πρόεδρο της Αμερικής!