Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Μαγικά φανταχτερή και φέτος η Πρωτοχρονιά για τους Έλληνες σε όλη την ανθρωπότητα

Μαγική και φανταχτερή ήταν η Πρωτοχρονιά για όλους τους Έλληνες σε όλο τον πλανήτη! Και αν κι αφού γιορτάσατε μαζί ή οικογενειακά ή οτιδήποτε άλλο κλπ την πρώτη μέρα, ευχές μετέπειτα κάνατε πλούσια και Φανταχτερά, γιορτινά ταξίδια, όπως μας ταιριάζουν ή οτιδήποτε άλλο! Ήδη τα κοντέρ των ταξιδιωτικών γραφείων ¨σπάσανε¨ καθόλη την εβδομάδα φέτος!
Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης κουβαλώντας το Διαμάντι του Πολιτισμού Μας, του Ελληνικού, φωτίστηκε στα χρώματα του λευκού και της πυράς για ένα εικοσάλεπτο κι έπειτα η Αθήνα ξεχύθηκε στους ρυθμούς της διασκέδασης με τους Έλληνες πολίτες να καταλαμβάνουν κάθε νυχτερινό στέκι που όλη τη βραδιά φεγγοβολούσε! Με εξπρές δρομολόγια χαρήκαμε και συνεχίζουμε όλη την υπέροχη και πανέμορφη Ελλάδα!
Η Θεσσαλονίκη πέρασε από τη νύχτα στη μέρα γιορτάζοντας Φανταχτερά με την υπόλοιπη Ελλάδα!
Μπροστά από τους τελευταίους ορόφους των κτιρίων στην Πλατεία Αριστοτέλους μπορούσες αναπαυτικά να παρακολουθήσεις τη Μαγική ατμόσφαιρα!
Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα ήταν όλα Μαγικά και Φανταχτερά όπως περιμέναμε, καθόλη την Ελληνική Αργία!

Τα Ελληνικά Έθιμα όπως το Ποδαρικό για το καλό της χρονιάς την πρώτη του Μηνός, οι Βασιλόπιτες, ο Παραδοσιακός Μας Άγιος Βασίλης, το παίξιμο των χαρτιών για το καλό, το Ρόδο κι όλα τα υπόλοιπα ήταν απλά Μαγικά!
Οι Σύλλογοι διασκέδασαν συνοδευόμενοι από Παραδοσιακό Γλέντι και το κόψιμο της Βασιλόπιτας!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το 2017, σε όλους μας τους Έλληνες!