Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Γιορτάστηκαν με κάθε Επισημότητα τα Ελληνικά Θεοφάνια στην Ελλάδα την Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη καθώς και τον υπόλοιπο κόσμο

Ελλάδα: Με κάθε Επισημότητα γιορτάστηκαν Λαμπρά τα Θεοφάνεια σε όλη την Ελλάδα!
Από τη δεξαμενή του Κολωνακίου στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι το Λιμάνι του Πειραιά οι Εκδηλώσεις για την Γιορτή που μας κρατά από την Αρχαιότητα, ήταν Μεγαλειώδεις και μετουσιώνεται στον Χριστιανισμό!
Κι οι υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας γιόρτασαν Μεγαλειωδώς!
Κωνσταντινούπολη:
Στην ακτή του Κερατίου Κόλπου, σε σημείο που απέχει ελάχιστα από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι,τελέστηκε το μεσημέρι ο Αγιασμός των Υδάτων για την Εορτή των Θεοφανίων υπό τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο!
Προηγήθηκε στις 8 το πρωί, η Θεία Λειτουργία από το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Παρτιάρχη Βαρθολομαίου!
Σμύρνη:
Για πρώτη φορά στην προκυμαία της ιστορικής για τον Ελληνισμό Πόλης μας, τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων με τη ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα από τον εκλεγέντα τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά το 1922, μητροπολίτη Σμύρνης, Βαρθολομαίο! Δίπλα του, ο επίσκοπος Ερυθρών, Κύριλλος, ο οποίος επίσης εξελέγη τον Σεπτέμβριο! Πέντε επιλεγμένοι Έλληνες Ορθόδοξοι έπεσαν στα παγωμένα νερά. Ο Έλληνας Μητροπολίτης έδωσε στον άνδρα που έπιασε το Σταυρό ως ευλογία έναν επιστήθιο Αργυρό Σταυρό. Ευλογία έδωσε σε όλους! Ο επίσκοπος και η γενική πρόξενος της Ελλάδας άφησαν στον ουρανό λευκά περιστέρια, για να συμβολίσουν το Άγιο Πνεύμα! 
Σε μικρή απόσταση πίσω από την εξέδρα της τελετής βρίσκεται το ανακαινισμένο κτίριο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας, δωρεά του αείμνηστου Σμυρναίου, Εμμανουήλ Καπετανάκη, το οποίο θα εγκαινιαστεί τον Μάιο! Στην οροφή του κυματίζει η Ελληνική Μας Σημαία! Πολλές από τις χιλιάδες που παρέστησαν στον Αγιασμό ξεναγήθηκαν στους χώρους τού κτιρίου από τη γενική πρόξενο! ο Μητροπολίτης Σμύρνης, ο επίσκοπος Ερυθρών, οι Ιερείς, η γενική πρόξενος της Ελλάδας με τους πρόεδρους των Συλλόγων Μικρασιατών τις «Νέες Κυδωνίες» κι άλλων! 

Σε όλο τον κόσμο γιορτάστηκαν τα Θεοφάνια Μεγαλειωδώς! Πλήθος Ελλήνων έσπευσε στις πόλεις της Γερμανίας όπως το Ντισελντορφ και η Φρανκφούρτη, για να γιορτάσει τη λαμπρή ημέρα της Ορθοδοξίας μας, τα Άγια Θεοφάνεια μαζί με τις Ελληνικές κοινότητες! Χιλιάδες ομογενείς γιόρτασαν στο Τάμρπον Σπριγκς με τις Αρχές να συγχαίρουν τους απαστράπτοντες Έλληνες με τα παιδιά τους! 
Στη Λάρισα στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου, τελέστηκε η Θεία Λειτουργία των Θεοφανίων και στις 10:30 π.μ. ο Μέγας Αγιασμός των υδάτων χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου σεβ. Ιγνατίου, με κάθε επισημότητα!
Ακολούθησε η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο Πηνειό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε Δεξίωση των Αρχών! 
Τα Έλληνικά Θεοφάνεια τιμήθηκαν σε όλη την Ελλάδα εν μέσω κακοκαιρίας και χιονιά! Συγχαρητήρια!
Χρόνια πολλά σε όλους μας τους Έλληνες!