Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Κάηκε το πελεκούδι σε όλη τη Λάρισα το Σαββατοκύριακο - Άφθονη Ελληνική Παραδοσιακή Διασκέδαση σε όλο το νομό από το απόγευμα και μέχρι το πρωί - Δεν ήξερες που να πρωτοπάς

Με έντονο χαρακτηριστικό το ατέλειωτο Ελληνικό γλέντι και τη διασκέδαση σε κάθε της επίπεδο τους που ¨ξεχείλισαν¨ σε όλη την Λάρισα, πέρασε το τελευταίο διήμερο κάνοντάς μας προσωπικά να μην ξέρουμε που να πρωτοπάμε για να τα προλάβουμε όλα!
Την Αρχή έκανε η Λάρισα όπου το Σάββατο βράδυ με Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς και πολύ ντόπιο Κρασί, γλέντησαν κοντά στο Ά Αρχαίο Θέατρο Λάρισας οι Λαρισαίοι, ενώ στο κέντρο του πεζοδρόμου, είχε στηθεί μία μεγάλη φωτιά! 
Μικροί και μεγάλοι Λαρισαίοι γλέντησαν με την ψυχή τους μέχρι το πρωί!
Τα σκήπτρα την επόμενη μέρα πήρε η Νίκαια, όπου από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής είχε στηθεί χορός με Πίτες από το Σύλλογο Γυναικών Νίκαιας, Σουβλάκια και Λουκάνικα για εδέσματα!
Πηγαίνοντας στην Γαλήνη και στο Μελισσοχώρι εν συνεχεία, οι κάτοικοι είχαν στήσει τη φωτιά στο κέντρο του χωριού και με Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς!
Στον Κυπάρισσο και στο Δίλοφο μοιράστηκαν Παραδοσιακά εδέσματα, ενώ στην Ελάτεια, την Μέλισσα, το Ομορφοχώρι, την Μελία και τα Μύρα, οι Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί κράτησαν μέχρι το πρωί στις Κεντρικές Πλατείες των χωριών κάνοντας φανταστική την βιωματική μας εμπειρία!
Στις Τοπικές Κοινότητες των Βούναινων και του Ζαππείου δυνατές φλόγες έκαψαν μέχρι το, ενώ μεταδίδονταν Ελληνικοί Παραδοσιακοί Χοροί από τα ηχεία!
Το κέφι συνεχίστηκε στη Λάρισα και την Κυριακή καθώς στο Ελληνικό Γλέντι με το ψήσιμο κρεάτων συμμετείχαν τα νυχτερινά καταστήματα της Πόλης μέχρι το πρωί!
Συγχαρητήρια!