Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Σαρακοστιανά με Ελληνική Μουσική, Λαγάνα, Φασολάδα, Νηστίσιμα κι Ελληνικά Παραδοσιακά Έθιμα σε όλο το νομό Λάρισας

Σε όλο το νομό Λάρισας από νωρίς το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, της απαρχής της αποκλειστικά, Ελληνικής Ορθόδοξης Χριστιανικής μας Εορτής, οι Έλληνες Πολίτες διασκέδασαν γιορτάζοντας τα Κούλουμα!
Τα Κούλουμα είναι η επίσης ¨Ελληνική Τακτική¨ μας (διαδεδομένη στην σημερινή εποχή, κυρίως στην Αθήνα κι έπειτα και σε ολόκληρο τον Ελληνισμό), που κρατά από την Ελληνική Αρχαιότητα -με πλήρη επιρροή και στο Βυζάντιο-, κατά την οποία οι Έλληνες συντρώγανε νηστίσιμα Ελληνικά Εδέσματα και τιμήθηκαν δεόντως και φέτος σε όλη την Ελλάδα και τον Ελληνισμό του εξωτερικού!
Η Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική ξεσήκωσε τον κόσμο κι οι Χοροί άναψαν σε κάθε γωνιά του νομού, παρασύροντας τους πάντες! Τα στέκια της Πόλης γιορτινά ντυμένα!
Η Λαγάνα, το πλατύ ψωμί που προέρχεται ως τροφή από την Ελληνική Αρχαιότητα, είναι το συνηθέστερο έδεσμα για την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και τροφοδοτεί όλα τα μέρη της Ελληνικής Επικράτειας και του εξωτερικού!
Μαζί με αυτό, η καζανάτη Φασολάδα, η Ταραμοσαλάτα κι άλλα Ελληνικά Εδέσματα αποτέλεσαν τα Κούλουμα σε πολλές πλατείες Ελληνικών Πόλεων και Χωριών που πλημμύρισαν από τους Έλληνες Πολίτες! Από νωρίς το πρωί ο κόσμος φρόντισε να ταξιδέψει για να περάσει την πρώτη ημέρα νηστείας με παρέα στο βουνό ή στη θάλασσα!
Στην Λάρισα ο καιρός το πρωί ευνόησε για τα Κούλουμα και πολλοί Λαρισαίοι συνδύασαν θάλασσα ή βουνό με Ελληνικά Εδέσματα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής μας!
Στις θέσεις Πλαταμώνα και Αγιοκάμπου (κατα μήκος αυτών), ξεχύθηκαν οι Ελληνικοί Χαρταετοί, γεμίζοντας τον Θεσσαλικό Ουρανό!
Ορισμένοι προτίμησαν και τη Νεάπολη Λάρισας, όπου προσφέρθηκαν Λαγάνα και Φασολάδα.
Επίσης προσφέρθηκαν Λαγάνα, ζεστή φασολάδα και πλούσια Σαρακοστιανά στις Εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στην Αγιά και στην Ανάβρα!
Ελληνικές Παραδοσιακές Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Πλατείες των: Ανατολή, Αμυγδαλή και Μαρμαρίνη, Παλαιόπυργο, Ομόλιο με Λαγάνες και Φασόλια Γίγαντες τα οποία ήταν προσφορά από τους Τοπικούς Συλλόγους καθώς κι άλλα Σαρακοστιανά Εδέσματα με άφθονο κρασί στους κατοίκους, που χόρεψαν Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς μέχρι το απόγευμα!
Στην πλατεία της Μελιβοίας αλλά και της Σκήτης οι κάτοικοι είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουνε Λαγάνες και την πατροπαράδοτη Φασολάδα, ενώ στο Σκλήθρο σερβιρίστηκαν συνοδευόμενα από Κρασί κι άλλα Σαρακοστιανά Τοπικά Εδέσματα!
Στο Στόμιο την Καθαρή Δευτέρα σερβιρίστηκαν μαγειρεμένες σουπιές όπως κάθε χρόνο, ενώ στην Καρύτσα, στην πλατεία του Χωριού τους Ελληνικούς Παλικαρίσιους Παραδοσιακούς Χορούς μας συνόδευαν Σαρακοστιανά Εδέσματα!
Στην Ελασσόνα, τα Τέμπη και τον Κάτω Όλυμπο πραγματοποιήθηκαν Παραδοσιακές Εκδηλώσεις με έδεσμα την Ελληνική Φασολάδα! Από τον Πυργετό μέχρι την Ραψάνη και τα Μεσσάγγαλα μέχρι το Καστρί-Λουτρό οι Εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις Πλατείες των Χωριών με πολύ Ελληνικό Παραδοσιακό Γλέντι!
Επίσης όποιος βρέθηκε πάνω στην Όσσα και στη Σπηλιά, χόρεψε Ελληνικούς Χορούς κι απόλαυσε Ελληνικά Παραδοσιακά Εδέσματα της Τεσσαρακοστής μας!
Χρόνια Πολλά και
Καλή Τεσσαρακοστή σε όλους τους Έλληνες!